Skip to content

Bevers Scouting Nederweert bezoeken dierenweide

Redactie
7 oktober 2018 | 17:00

Advertentie

De bevers van Scouting Nederweert zijn zaterdagochtend naar het dierentuintje bij Basisschool De Bongerd geweest. Ze gingen daar de dieren voeren en we mochten ook in het hok bij de dieren. De bevers hebben het heel erg naar hun zin gehad en hebben de pony geborsteld en de geiten geaaid. Als afsluiting kregen alle kinderen ook nog een mooie veer. De Scouting wil de mensen van het dierentuintje bij De Bongerd heel erg bedanken voor deze mooie ervaring.

Scouting Nederweert
Lijkt het je leuk om elke zaterdagochtend met andere kinderen te spelen? Van 4 tot en met 7 jaar kom je in de groep. Ze draaien op zaterdagochtend van 9:30 uur tot 11:30 uur.

Neem gerust ook een kijkje op de website: www.scoutingnederweert.nl of op de Facebookpagina van Scouting Nederweert voor meer informatie en over de activiteiten. Er zijn ook nog andere groepen bij de vereniging in de leeftijd tot en met 21 jaar. Als je ouder bent, zijn er ook verschillende mogelijkheden. Zij spelen het spel op zowel het land als het water. Geïnteresseerd? Neem contact met ze op! Als je wilt komen kijken, stuur dan een mail via: contact@scoutingnederweert.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie