Skip to content

De overgang, een nieuwe periode in je leven

Glendi
6 oktober 2018 | 17:00

Advertentie

In ‘de overgang’ wordt de basis gelegd voor de volgende fase in je leven. Elke vrouw ervaart de overgang op haar eigen manier. Voor de een gaat het geruisloos voorbij, voor de ander is het een enorme verandering in haar leven. In de overgang veranderen je hormonen, hierbij kun je lichamelijke en psychische klachten krijgen. Klachten zoals opvliegers, slecht slapen, prikkelbaarheid, minder zin in vrijen tot depressiviteit en hartkloppingen.

Op woensdag 7 november a.s. organiseert SJG Weert een informatiebijeenkomst rond het thema ‘de overgang’ (menopauze). De informatieavond vindt plaats tussen 19:00 en 21:00 uur in het Auditorium van SJG Weert, Vogelsbleek 5.

Iedereen die belangstelling heeft is van harte welkom. Ook voor de partners is de informatie interessant. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de website: www.sjgweert.nl (zie: Agenda) of telefonisch bij de afdeling Patiënteninformatie: 0495 – 57 22 05.

Programma
Gynaecologe Waltje Jager geeft uitleg over de hormonale veranderingen, bespreekt de mogelijke klachten en de diverse mogelijkheden om hier iets aan te doen. Naast praktische tips en behandeling met medicijnen, wordt ook gekeken wat je zelf kunt doen om zo goed mogelijk deze nieuwe levensfase in te gaan. De poli Gynaecologie heeft een speciaal menopauze-spreekuur. Tijdens de bijeenkomst wordt dit kort toegelicht. Er is ruim gelegenheid om vragen te stellen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00

Advertentie