Skip to content

LisAPP, speciaal voor monteur en buitendienst

Redactie
3 oktober 2018 | 12:00

Advertentie

Urenregistratie lastig? Materiaalgebruik boeken veel werk? Actuele planning bekijken onmogelijk? Werk- en afleverbonnen digitaal laten aftekenen ingewikkeld? Nu niet meer! Speciaal voor monteur en buitendienst – LisAPP – app voor complete projectadministratie op smartphone en tablet.

In de bedrijfssoftware van Lisaas is vanaf nu een uitermate handige app geïntegreerd en voor elke gebruiker van Lisaas beschikbaar: LisAPP. Met deze app kunnen via de smartphone en tablet onder andere uren geregistreerd, materialen afgeboekt , kilometers ingevoerd en werk- en leverbonnen digitaal afgetekend worden. De monteur, projectleider of buitendienstmedewerker kan mobiel in- en uitklokken en kan aangeven bij welk project of op welke locatie zij de werkuren gemaakt hebben en de materialen gebruikt hebben. Alle geregistreerde uren en materialen worden dan automatisch door de Lisaas software aan de juiste projecten en aan de juiste werknemer gekoppeld en worden inzichtelijk en overzichtelijk gemaakt.

Een bijkomend groot voordeel is dat jouw klant, na het afronden van de werkzaamheden of werkdag, per direct de gewerkte uren en gebruikte materialen voor akkoord kan aftekenen (via laptop, tablet of smartphone). Zo heb jij (en jouw medewerker) de gewerkte uren en verrichtte werkzaamheden meteen verantwoord bij de klant en netjes digitaal vastgelegd in uw projectadministratie. De altijd actuele gegevens zijn overal en altijd in te zien.

LisAPP, houdt uw complete projectadministratie overal in de hand.
Check lisaas.nl/apps/lisapp voor meer informatie over deze nieuwe app. Wil je meer informatie over Lisaas ERP Software, laat het ons dan weten, wij helpen en adviseren je graag.

Lipronics, Mangaanstraat 1 Nederweert, www.lisaas.nl, tel. 0495-769012

 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30
2024_09_22 Breaking Games battle - Johan Horst-5
Dansers gingen de strijd met elkaar aan
22 september 2024 | 11:31

Advertentie