Skip to content

PSW start AC Nederweert aan de Pastorieweg

Redactie
1 oktober 2018 | 15:00

Advertentie

Na een flinke verbouwing van het voormalige woonbegeleidingscentrum, is het gebouw aan de Pastorieweg 3 in Nederweert klaar voor gebruik als activiteitencentrum. Vanaf 1 oktober zal hier zinvolle dagbesteding worden geboden aan senioren met een lichte of matige verstandelijke beperking, afgestemd op hun mogelijkheden en wensen. Dit gebeurt voornamelijk in het activiteitencentrum, maar iedere dag worden cliënten gestimuleerd om ook naar buiten te gaan. Bijvoorbeeld voor een wandeling, boodschappen of kerkbezoek.

Ouder wordende cliënten
Het activiteitencentrum is gericht op ouder wordende cliënten die in Nederweert wonen. Het ligt op loopafstand van de PSW woonbegeleidingscentra. AC Nederweert biedt een rustige omgeving waar plek is voor werk en ontspanning. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de cliënten. In kleine groepen kan industrieel, huishoudelijk of creatief werk worden verricht. Daarnaast is er de “Hoeskamer”, een huislijke omgeving waar cliënten kunnen genieten van de lunch, een spelletje of gewoon een praatje met elkaar. 

AC Nederweert | Pastorieweg 3 in Nederweert | 6031 CB Nederweert

Voor meer informatie: www.psw.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00

Advertentie