Skip to content

Groot jubileumfeest voor leerlingen Philips van Horne

Redactie
24 september 2018 | 15:00

Advertentie

Vanwege het 50-jarig jubileum biedt de Philips van Horne alle leerlingen een groot feest aan op donderdag 27 september, twee dagen voor de reünie. Dit dance-festijn, dat duurt van 15.30 uur tot 21.30 uur, is onder andere ook bedoeld als een feestelijke afsluiting van de introductieperiode.

Belangrijk onderdeel in de grote feesttent is de ‘dj contest’, een wedstrijd tussen leerlingen die ‘muziek draaien’ als hobby hebben. De winnaar ontvangt 100 euro, te besteden aan apparatuur. Diverse oud-leerlingen zijn als dj’s van de partij: Eloy Stroek, Simon Roelofsma, Rob Kuijpers, Caspar Seerden en Juul Houben.

Ook worden er diverse prijzen uitgereikt voor de leukst verklede mentorklas. Rond de klok van 18.00 uur krijgen leerlingen per klas friet en een snack aangeboden.

Dj Admin
Hoogtepunt van de avond is het optreden om 19.00 uur van DJ Admin (Rick Jansen). Rick Jansen, leraar economie op de Philips van Horne, is als dj Admin een graag geziene gast op Nederlandse festivals en party’s. Internationaal timmert hij aan de weg in diverse Aziatische landen, zoals Thailand.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie