Skip to content

KBO St. Lambertus Nederweert bestaat 50 jaar (Foto’s)

Redactie
20 september 2018 | 20:30

Advertentie

Dit jaar bestaat KBO St. Lambertus Nederweert 50 jaar. En dat liet het bestuur niet ongemerkt voorbij gaan. Donderdagmiddag werd er een feest georganiseerd. Na het openingswoord door voorzitter Jan Wijen en burgemeester Evers, ging de feestelijke middag van start. Er werd een DVD afgespeeld over de geschiedenis van het KBO. Deze werd getoond door Jo Coolen. Gerard van Kol was aanwezig en zorgde voor muziek. Onder het genot van koffie/thee, een biertje/wijntje of een frisje was de middag compleet.

KBO St. Lambertus Nederweert
De KBO St. Lambertus is in 1968 opgericht en uitgegroeid tot een goede en gezonde vereniging met ruim 500 leden in Nederweert. Iedereen vanaf 55-jaar kan lid worden. Het oudste lid is 97 jaar, het jongste 57. Dit is mogelijk gemaakt, mede door de inzet van vele bestuursleden door de jaren heen, en niet te vergeten alle vrijwilligers die zich tot op heden belangeloos inzetten voor de senioren-vereniging. Elke maand worden er een aantal activiteiten georganiseerd door het bestuur met hulp van vele vrijwilligers. Wekelijks worden de soosmiddagen gehouden waarop gekaart en gekiend kan worden. Verder worden er gymlessen, danslessen gegeven. Bovendien kan men wekelijks komen koersballen . Deze activiteiten worden gegeven in de Pinnenhof. Daarnaast worden er 2x per jaar een wandeling uitgezet, themamiddagen gehouden, een dagtocht en een middagtocht georganiseerd. Ook organiseren ze ieder jaar een 5-daagse busreis.

Zoals iedere vereniging zijn ze steeds op zoek naar nieuwe leden, maar op dit moment zeker ook naar nieuwe bestuursleden! Meld je aan via het mailadres: j.wijen@kpnmail.nl

Voor meer informatie kijk op www.kbostlambertusnederweert.nl .

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie