Skip to content

Danielle start BenFit cursus én sporten in groepsverband in Nederweert

Redactie
20 september 2018 | 20:48

Advertentie

Waarom geen gebruik maken van de kwaliteiten die we in huis hebben. Dit was de gedachten van Guido Lemmens (eigenaar Fysio-Active) en Daniëlle Verheijen (medewerker).

Groepsles door Daniëlle Verheijen
Daniëlle is al jaren lang een bekend gezicht in de sportbranche en sinds twee jaar werkzaam bij Fysio-Active. “Lesgeven blijft een passie van mij, al meer dan 15 jaar ben ik dan ook actief in sport en bewegen. Het lesgeven heeft een iets minder actieve rol gekregen bij mijn huidige baan en ben meer met persoonlijke begeleiding bezig. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan…..” aldus Daniëlle. Het bedrijf blijft steeds groeien en ze merken dat mensen graag in groepsverband willen sporten. Dit maakt het vaak leuker, gezelliger en motiveert elkaar. “We bieden op onze lokatie in weert wel al ‘smallgroup-training‘ aan maar voor groepslessen is onze lokatie niet geschikt. Omdat we ook een praktijk hebben in nederweert leek het ons een mooie stap om hiermee te gaan uitbreiden“.

Daarom starten ze in Nederweert met een groepsles en ‘smallgroup-training‘. Een groepsles voor elke doelgroep die het leuk vinden om te bewegen op muziek in een groep. Denk aan step, Aerobic, spierversterkende oefeningen, kracht en uithoudingsvermogen. En een training voor mensen die geen moeilijke pasjes willen en graag werken aan conditie, kracht en corestabiliteit. Met professionele en deskundige begeleiding van Daniëlle werk je naar een vooraf bepaalde doelstelling.

Start circuit training maandag 15 oktober 18.30 uur. Start groepsles maandag 15 oktober 19.30 uur. Deze lessen zijn ook te volgen met BenFit afslank en voedingsprogramma maar kunnen ook zonder BenFit gevolgd worden.

BenFit afslank en voedingsprogramma
Op maandag 8 oktober geef ik een informatie avond over Benfit www.benfit.nl om 19 uur op Basisschool de Bongerd in Nederweert. Start nu met ons voeding en afslank programma en ben met de kerst in shape…. Let op maximaal 15 plaatsen beschikbaar. Meer informatie over het BenFit-programma vind je hier.

Voor meer info mail danielle@fysio-active.com of bel 06-27248810 of 0495-230003

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie