Skip to content

Nieuwe uitdaging voor Lonneke

Redactie
14 september 2018 | 11:19

Advertentie

Haar By Willems gaat op 1 november haar deuren sluiten. De salon bestaat inmiddels bijna 46 jaar en is door de jaren heen een begrip geworden in Nederweert.

Een begrip in de Brugstraat verdwijnt

Op 1 november 1972 startte Ton (pap) met Kapsalon Ton Willems. Jaren later is ook Annette (mam) gaan meewerken in de zaak en in 2000 heb ik me bij hun aangesloten. We bouwden een mooi team op en de salon kreeg een facelift met een flinke verbouwing.

Met heel veel ambitie en nieuwe ideeën heb ik in 2012 de salon overgenomen en de naam veranderd in  ‘Haar By Willems’. Pap en mam gingen langzaamaan steeds minder meewerken, maar tot op de dag van vandaag zijn ze nog steeds met regelmaat op de werkvloer te vinden.

Ondanks mijn enorme drive bij de start van Haar By Willems, heb ik sinds een tijdje toch het gevoel dat ik dit pad niet meer wil bewandelen. Ik heb mijn passie gevonden in het werken met essentiële oliën. Doordat deze oliën mij en mijn gezin zoveel gebracht hebben, wil ik dit heel graag met iedereen delen! Het maakt me superblij om mensen te helpen naar een gezondere lifestyle door het gebruik van deze producten. En waar ik eerst dacht dat ik dit prima met de salon zou kunnen combineren, heb ik gemerkt dat me dat teveel is. De kids zijn inmiddels 13 en 11 en ik zou heel graag wat meer tijd met ze willen doorbrengen en wat vaker thuis zijn als ze uit school komen, want dat missen ze echt.

Na lang nadenken, want geloof me dit is geen gemakkelijke beslissing geweest, en na overleg met pap en mam heb ik besloten dat Haar By Willems op 1 november 2018 na precies 46 jaar haar deuren gaat sluiten.

Bij deze wil ik iedereen, ook namens pap en mam, bedanken voor het vertrouwen al die jaren en zeker ook voor alle fijne gesprekken en gezellige momenten! Natuurlijk wil ik ook mijn team Heidi, Emmy en Nathalie bedanken voor alle jaren die we zo fijn samen hebben gewerkt!!

Voor mij is nu de tijd aangebroken om een nieuwe weg in te slaan….

Liefs Lonneke

Advertentie

1 Reactie

  1. Ohh wat jammer, maar heel veel succes met je nieuwe uitdaging.
    Jack en Tiny


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie