Skip to content

Pleunis Mode genomineerd voor Passion Star 2018

Redactie
13 september 2018 | 14:00

Advertentie

Ieder jaar reikt EK Servicegroup , een samenwerkingsverband waarin meer dan 4.100 eenmanszaken in de detailhandel de krachten bundelen, de Passion Star uit. Van deze 4100 zaken worden jaarlijks meer dan zestig bedrijven genomineerd en strijden mee naar de titel van meest passievolle onderneming van Nederland. Een vakjury uit de wetenschap, handel, bedrijfsleven en media kiest drie winnaars die beoordeeld worden op onder andere emotie, duurzaamheid, kwaliteit, ondernemingscultuur, uniciteit, geloofwaardigheid en lifestyle. De organisatie vindt het belangrijk om leden die zich onderscheiden in het zonnetje te zetten.

Aan de deelname gaat een uitgebreide screening vooraf die in meerdere rondes leidt tot een nominatie en een persoonlijke uitnodiging voor het gala van de prijsuitreiking. Dit gala met de prijsuitreiking vindt dit jaar plaats op vrijdag 15 september in Bielefeld.

Pleunis Mode genomineerd
Het is natuurlijk al heel mooi als je genomineerd bent, maar ik hoop natuurlijk dat ik win. Ik zoek voor mijn klanten steeds naar het beste, ik vind klantvriendelijkheid het hoogste goed en een super prettige winkelbeleving het aller allerbelangrijkste”, aldus Micheline Pleunis.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie