Skip to content

Goederen in beslag genomen bij ondermijningsactie (Foto’s)

Redactie
5 september 2018 | 16:31

Advertentie

De politie en gemeente Nederweert hebben woensdag tijdens een onderzoek bij een gehuurd pand van een bedrijfsverzamelgebouw  aan de Hulsenweg in Nederweert diverse auto’s en motoren in beslag genomen.

Rond het middaguur namen agenten een kijkje in het pand, waar meerdere auto’s en motoren stonden. In totaal stonden er drie auto’s en zeven crossmotoren. Onderzoek heeft uitgewezen dat de drie aangetroffen auto’s en twee crossmotoren van diefstal afkomstig zijn. Van de overige vijf motoren moet de herkomst nog worden vastgesteld door de politie. Daarnaast zijn er goederen aangetroffen voor de inrichting van een hennepkwekerij. Twee aanwezige slagtanden van een mammoet worden verder onderzocht door de Douane. Alle goederen en voertuigen zijn in beslag genomen. De politie heeft nog niemand aangehouden. De gemeente Nederweert is ook in kennis gesteld en medewerkers waren ter plaatse aanwezig.

Getuigenoproep
Eventuele getuigen of buurtbewoners die informatie hebben die belangrijk kan zijn voor het politieonderzoek kunnen contact opnemen via 0900 – 88 44 of met de wijkagent van Nederweert. Ook kan geheel anoniem een melding worden gemaakt met Stichting M. via 0800-7000.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie