Skip to content

Herbenoeming burgemeester Evers Nederweert

Redactie
30 augustus 2018 | 20:48

Advertentie

De gemeenteraad van Nederweert heeft donderdag 30 augustus 2018 besloten om burgemeester Henk Evers aan te bevelen bij de Minister van Binnenlandse Zaken voor een herbenoeming. Wanneer de herbenoeming bij de Commissaris van de Koning en de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties een feit is, begint burgemeester Evers aan zijn derde periode als kroonbenoemde burgemeester. 

Nadat zijn herbenoeming bekend was zei Evers (65) onder meer het volgende: “het is goed om te weten dat ik heb aangegeven dat ik Nederweert wil blijven dienen totdat mijn opvolger of opvolgster er is. Er zit nog veel “Sturm en Drang” in mijn lijf en in mijn genen. Dat zal ongetwijfeld voorkómen dat ik me de komende tijd lijdzaam ga beperken tot op mijn handen zitten en op mijn pensioen wachten. De komende tijd wil ik een strategische bijdrage leveren aan de belangrijkste gemeentelijke dossiers en zal ik daarnaast veel aandacht hebben voor actuele onderwerpen als burgerparticipatie, duurzaamheid en modernisering van de dualistische verhoudingen met de gemeenteraad. Kortom, U rekent op mij, ik reken op u en Nederweert rekent op ons.”

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30
2024_09_22 Breaking Games battle - Johan Horst-5
Dansers gingen de strijd met elkaar aan
22 september 2024 | 11:31
2024_09_22 NIeuwe vlaggenmaten Aerthijsplein Ospel dorpsraad Ospel-6
De oude masten waren beschadigd
22 september 2024 | 10:56
6Overlijdensbericht Riek Nies - van Dijk
Arléne Uitvaart
 
22 september 2024 | 10:30

Advertentie