Skip to content

Schutterij Sint Antonius Nederweert wint nieuwe wisselbeker

Redactie
27 augustus 2018 | 20:00

Advertentie

Gisteren heeft schutterij Sint Antonius Nederweert op het bondsschuttersfeest in Ell de nieuwe wisselbeker in ontvangst mogen nemen van de bond Eendracht Maakt Macht. Deze wisselbeker kregen ze, omdat men als beste schutterij van deze bond op het afgelopen OLS in Ophoven is geëindigd. Ze haalde daar namelijk een zeer verdienstelijke 5e plaats. De laatste 3 jaar is schutterij Sint Antonius Nederweert overigens iedere keer bij de eerste 10 schutterijen geëindigd op het OLS.

Sint Antonius
Deze wisselbeker werd uitgereikt en gesponsord door Hubert Mackus, die beschermheer is van deze bond. Volgend jaar gaat deze wisselbeker naar de schutterij welke dan het hoogste eindigt bij het OLS of blijft in Nederweert als ze wederom de beste prestatie leveren. De betreffende schutterij moet wel minstens bij de eerste 10 schutterijen op het OLS eindigen. Als een schutterij van de bond E.M.M. in de toekomst het OLS wint dan mogen ze deze beker behouden.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie