Skip to content

Gewonde bij vechtpartij AZC Weert

Redactie
31 juli 2018 | 13:44

Advertentie

Op het AZC in Weert is dinsdagochtend gevochten. Eén persoon raakte daarbij gewond en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De hulpdiensten waren hiervoor massaal aanwezig. Ook werd er een traumahelikopter opgeroepen. Deze is niet ingezet.

Conflict
Een woordvoerder van de politie meldt dat er rond 12:00 uur een conflict is ontstaan tussen een groep personen. De politie is ter plaatse een onderzoek gestart. Eén persoon is door agenten meegenomen. Of deze is aangehouden kon de woordvoerder niet bevestigen.

Advertentie

3 Reacties

  1. Ik ben een oorlog kind, na 1945 Nederland helpen opbouwen 48 uur werken als 13 jarige voor 12,50 per dag, nu noemt men dat kinderarbeid en is strafbaar.
    Als ik lees en zie jonge jongens rondhangende soms bellend als of het niets kost, in luxe kleren!
    Geen oorlog slachtoffers maar gelukzoekers op kosten van onze maatschappij, en dan lees ik veel rottigheid van die gelukzoekers, een groep linkse elite houd deze toestand mede instant voor eigen gewin!!!!!!
    Ik ben niet rechts en ik ben niet links maar een man van het midden.
    Gelukzoekers direct terug, en als een oorlog is afgelopen, ook deze asielzoekers terug neer hun land om op te bouwen.

    • Stel je niet aan met je ‘oorlogskind’ slachtoffergedrag. Alsof het huidige Syrie te vergelijken is met Nederland na de oorlog. Google even het nieuws. Helaas nog elke dag verschrikkelijke oorlog daar. Schandalig dat mensen dan zulke uitspraken kunnen doen als jij doet

  2. Misschien iets meer respect hebben voor mensen die hier de oorlog hebben meegemaakt, en geholpen hebben aan de wederopbouw van ons land. Ook hier zijn gezinnen uit elkaar gerukt, hebben mensen honger geleden en hebben in grote angst gezeten. Zijn niet naar een rijk land gevlucht. Dus als de oorlog voorbij is, inderdaad terug en meehelpen je eigen land weer opbouwen.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie