Skip to content

Auto knalt tegen boom, busje gaat ervandoor

Redactie
26 juli 2018 | 10:36

Advertentie

Op de N273 tussen Grathem en Beegden is donderdagochtend een personenauto tegen een boom geknald. De bestuurder reed samen met een bijrijdster in noordelijke richting. Volgens de bestuurder van de personenauto zat een wit busje geruime tijd te bumperkleven. De bestuurder van de personenauto liet zijn remlichten zien. De bestuurder van het witte busje zou de personenauto even later hebben ingehaald en afgesneden. De bestuurder van de personenauto kon naar eigen zeggen geen kant op en knalde tegen een boom. Het busje is na het ongeval doorgereden.

Gewond
De bijrijdster raakte gewond en is per ambulance met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de personenauto roept getuigen op zich te melden bij de politie. In het witte busje zou alleen een bestuurder hebben gezeten. De personenauto raakte zwaar beschadigd en is door een berger opgehaald.

Advertentie

3 Reacties

  1. tja, eigenlijk moet je niet op die bumperklevers agressief reageren door op de remmen te gaan staan, daarmee jut je ze alleen nog maar verder op.

    • een dashcam voor en en achter leert ze het wel af. fuck de omgedraaide wereld.
      .

  2. Ik ben Laatst een keer aan het stoplicht uitgestapt om aan een bumperklever te gaan vragen of z’n gas wellicht bleef hangen en of ik kon helpen…..

    Met pijn en moeite ging het Raampje 1 cm open voor die grote meneer…….

    Anoniem achter het stuur voelen ze zich een grote jongen, maar als de tegenpartij aan hun Raampje staat is daar weinig van over………………


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00
Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39

Advertentie