Skip to content

Nederlands jongste concertorganist komt los in Sint-Lambertuskerk

Redactie
24 juli 2018 | 8:59

Advertentie

De concertorganist Gert van Hoef ( 24 jaar) uit Barneveld bespeelt op vrijdagavond 27 juli a.s. om 20.00 uur het monumentale Clerinxorgel in de Sint-Lambertuskerk. Gert is de jongste concertorganist van Nederland en heeft nu al een indrukwekkende concertagenda in binnen- en buitenland opgebouwd. Hij dankt mede zijn bekendheid aan de enorme hoeveelheid filmpjes van zijn optredens die hij op You-Tube plaatste en waarmee hij al op zeer jonge leeftijd, bij zowel oud als jong furore maakte.

Zeer gevarieerd
Zijn programma deze vanavond ziet er dan ook zeer gevarieerd uit met muziekstukken van oude meesters als Bach, Händel, Widor en Saint Saëns, maar daarnaast ook eigen improvisatiewerk op thema’s van de Pirates of the Caribbean van H. Zimmer en filmmuziek uit The Sound of Music van Rodgers/Hammerstein en Shindlers list van Williams; een echt luisterstuk is Hope van Yiruma. De Orgelkring Nederweert verwacht met de keuze van deze jonge veelzijdige musicus en het brede repertoire dat geboden wordt weer veel Nederweertenaren en mensen uit de hele regio een heel groot plezier te doen. Kom vrijblijvend eens luisteren, de toegang is vrij, maar een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt zeer op prijs gesteld.

Mocht je niet zo gecharmeerd zijn van de harde kerkbanken, ze hebben ook altijd een aantal gemakkelijke stoelen achter de hand. Informatie: www.orgelkring-nederweert.nl Secretariaat: Florastraat 94, 6031 XN Nederweert. Tel. 0495-625154

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie