Skip to content

Vier verschillende voorstellingen bij Buitencentrum De Pelen

Glendi
21 juli 2018 | 9:00

Advertentie

Geniet van theater in de natuur
De komende weken zijn er maar liefst vier verschillende theatervoorstellingen te beleven bij Buitencentrum De Pelen. En allemaal zijn ze geschikt voor gezinnen met kinderen. Een heerlijke activiteit voor de vakantie dus! Het Buitencentrum De Pelen ligt aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk.

Drie keer kindertheater op het Peelpodium
Theater in de prachtige natuur van Nationaal Park De Groote Peel; dat wil je toch niet missen. Voor of na een wandeling (of een actieve Doe- en Ontdektocht) in de natuur kun je, samen met je (klein)kinderen neerstrijken op het Peelpodium en genieten van een sPEELse voorstelling. En daarna van een ijsje, streekbiertje of iets anders lekkers bij de Peelkiosk of in de Peelboerderij. Lekker toch.

Op dinsdag 24 juli is er poppenkast van ‘De Kleine Zon’ met de voorstelling ‘Wolletje Tim’. Een poppenspel waarin de warme winterjas van moeder schaap wordt afgeschoren en Wolletje Tim intussen van alles beleeft. Op donderdag 26 juli komt Kabouter Zibbedeus van Dibbe Dabbe en zijn lieve kaboutervrouwtje Lobelia op bezoek. Ze leven erg gelukkig en tevreden in het kabouterbos tót kabouter Zibbedeus op zijn verjaardag de tovervogel ontmoet. Omdat hij jarig is mag hij drie wensen doen. Maar als hij begint te wensen gaat alles mis. Beide voorstellingen zijn geschikt voor kinderen 3 t/m 8 jaar. Er zijn twee voorstellingen op een dag in het overdekte Amfitheater; om 13.30 en om 15.00 uur en een voorstelling duurt 45 minuten. Deelname kost € 5,- voor volwassenen en € 3,50 per kind. Kaartjes reserveren via: www.staatsbosbeheer.nl/peelpodium

Op zaterdag 28 juli staat August Greene op het Peelpodium. August trekt er met zijn Theaterkist op uit om op avontuur te gaan. Doen jullie met hem mee? Er zijn twee voorstellingen; om 13.30 en om 15.00 uur en een voorstelling duurt 45 minuten. Deelname kost € 2,50 per persoon voor volwassenen en € 1,50 per kind. Reserveren kan per mail via: depelen@staatsbosbeheer.nl of telefonisch: 0495 – 641 4597.

Limburg Festival
Op vrijdag 10 augustus is er – in het kader van het Limburg Festival – een humoristische voorstelling bij de Peelboerderij van Buitencentrum De Pelen. Op die avond kun je ‘The Horseman’ in actie zien. Drie beroemde Franse ruiters zullen een dressuur demonstratie uitvoeren waar Anke van Grunsven haar vingers bij af zou likken. En ze houden, ondanks enkele minpuntjes in hun pirouettes, vast aan hun onverstoorbare Franse houding. Deze show roept nogal wat clichés op over de Fransen zoals door buitenlanders gezien: arrogant, zeker van zichzelf en onaangenaam. Niettemin hebben ze ook nogal wat zelfspot want ze houden er blijkbaar om zichzelf voor de gek te laten houden. Kortom een avond met humor en ontspanning die je niet mag missen! Deze voorstelling is geschikt voor het hele gezin en start op vrijdag 10 augustus om 19.30 uur bij De Peelboerderij van Buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 28 te Ospeldijk (parkeren bij het Buitencentrum De Pelen). Toegang is gratis. Meer informatie: www.staatsbosbeheer.nl/peelpodium of www.limburgfestival.nl/les-goulus

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie