Skip to content

Organisatie Outrageous is er klaar voor

Redactie
20 juli 2018 | 11:00

Advertentie

De organisatie van het festival Outrageous in Leveroy is er klaar voor. Vanavond wordt er afgetrapt met de tweede editie van het zomerfestijn. Op het hoofdpodium treden dan onder andere Snollebollekes, Stef Ekkel, Marleen Rutten en Lesley Williams op. Het Zomerfestijn begint om 18:00 uur en duurt tot 01:00 uur.

Outrageous
Op zaterdag staan er verschillende topnamen op het programma met als hoogtepunt The Partysquad. Verder zijn o.a. Johnny 500, Jack $hirak en Ruthless dit jaar te zien op de mainstage. Uiteraard mag de Timemachine niet ontbreken. Dit jaar sluit een ware legende deze stage af: DJ PROMO. DJ PROMO is al meer dan 20 jaar een van de grote namen binnen de Hardcore scene. Daarnaast zijn hier Dennis The menace, Wizard, Qatja S, Ogre, Robin Rox, AL-B en natuurlijk Ricky da Dragon te zien.

Gloednieuwe stage
Verder is Dat Ding een gloednieuwe stage waar je moet zijn voor de heerlijkste HipHop en R&B. Deze Roermondenaren hebben al heel wat toffe feestjes op hun naam staan en nemen niemand minder dan Edson Cesar, de DJ van Broederliefde mee. Daarnaast staan Slick, Ray Escobar, Djoenevile, Bix, Caja, Pim en MC Silvino op deze stage. Het festivalterrein zal weer geheel in OutRageous stijl aangekleed worden door het creatieve team met een foodtruck area, speciaal bier bar en een aantal verrassende ministages.

Advertentie

1 Reactie

  1. Vertrek op tijd, want volgens het NPO nieuws worden er Files voorspeld!!!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie