Skip to content

Foto’s Bospop 2018 (Foto’s deel 2)

Redactie
16 juli 2018 | 19:59

Advertentie

Zondagmiddag en avond was zwoel, warm en gezellig op het festivalterrein van Bospop in Weert. Bospop is gewoon een heerlijk ouderwets gezellig pop-rockfestival dat dit jaar voor de 38ste keer plaatsvond. Ondanks het fantastische weer was het zondag minder druk dan zaterdag maar dat maakte de sfeer er niet minder om.

Bospop 2018

De vrijdagavond stond vooral in het teken van gezelligheid en begint bijna een Weerter-traditie te worden in aanloop naar het ‘grote’ festival. Het programma in de festivaltent bestond uit verschillende grote cover- en tributebands die goed in de smaak bij de festivalbezoekers.

Met het zwoele weer van zaterdag kon de 38ste editie van het Weerter festival eigenlijk niet meer stuk. Er hing een super gezellige sfeer, er was fijne muziek én het terrein stond vol goed gehumeurde festivalgasten. Al vanaf begin van de middag was het zeer druk op het festivalterrein in Weert.

Wat in 1980 begon als een kleinschalig festival voor met name regionale amateur-bands op een doe het zelf podium is inmiddels uitgegroeid tot een muziekspektakel met internationale bands dat een vaste plaats op vele festival kalender heeft verworven.

Lees meer over Bospop 2018 op de speciale dossierpagina Bospop.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 NIeuwe vlaggenmaten Aerthijsplein Ospel dorpsraad Ospel-6
De oude masten waren beschadigd
22 september 2024 | 10:56
6Overlijdensbericht Riek Nies - van Dijk
Arléne Uitvaart
 
22 september 2024 | 10:30
EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30

Advertentie