Skip to content

Burendag, doe mee!

Redactie
13 juli 2018 | 12:00

Advertentie

Op 22 september 2018 viert Nederland voor de 13e keer Burendag. Voorgaande jaren was het steeds een groot nationaal feest. Doe ook mee! Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren op de 4e zaterdag in september. Denk aan een straatfeest, een kinderzeskamp, samen vogelhuisjes schilderen of een sportdag voor jong en oud. In 2018 vieren we Burendag op 22 september. Het is een dag waarop je gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Het maakt de buurt leuker, socialer en veiliger. Een goede kop koffie of thee brengt buren met elkaar in contact.

Aanmelden
Sinds 21 juni 2018 kun je de nieuwe activiteiten aanmelden en een financiële bijdrage voor de activiteit aanvragen. Dat kan via www.burendag.nl. Daar staan ook de voorwaarden waar een aanvraag aan moet voldoen. Wil je een activiteit organiseren, maar weet je niet zo goed hoe je dat aan moet pakken, dan kun je ook contact opnemen met een van de gebiedsregisseurs, Harold, Pim of Iris van de gemeente Nederweert. Of loop eens binnen bij een van de steunpunten. Daar kunnen ze u ook meer vertellen over de Burendag.

Koppen bij elkaar
Het thema dit jaar is ‘koppen bij elkaar’. Dus: koppen bij elkaar en verzin samen een goed idee voor Burendag. Op Burendag voeren buren overal in Nederland hun goede ideeën uit, van buurtontbijtjes tot zeskampen en schoonmaakacties, eventueel met een bijdrage van maximaal € 400,- van het Oranje Fonds.

Feestpakket
Iedereen die voor 1 september een activiteit aanmeldt, ontvangt (zolang de voorraad strekt) een Burendag feestpakket.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie