Skip to content

Vrijdagavondprogramma Bospop

Redactie
12 juli 2018 | 8:00

Advertentie

Sinds 2 jaar organiseert Bospop aanvullend een gratis toegankelijk vrijdagavondprogramma met cover- en tributebands. Het programma in de festivaltent was een succesvolle opener voor de twee daar opvolgende fantastische festivaldagen. Niet alleen de festivalbezoekers die op de Bospopcamping verblijven, maar ook iedereen uit de omgeving (zonder Bospop ticket) die de sfeer willen proeven, zijn van harte welkom. Want wat is er mooier dan samen met het gehele gezin of juist met vrienden muzikaal te genieten in de avondzon van de cover- en tributebands op het podium in de festivaltent? Hier worden tradities geboren en herinneringen gemaakt. Geen ticket voor Bospop, geen probleem. Ook zonder Bospopticket is iedereen welkom! Vrijdagmiddag kun je vanaf half vijf het festivalterrein op om te genieten van een avondvullend programma in de festivaltent.

Timetable vrijdag
17.00 -18.00 All Star Gary Moore Tribute Band
18.30 -19.30 Jetbone
20.00 -21.00 Musest
21.30 -22.30 The Vipers (Italiaanse Queen tributeband)
23.00 -00.30 Symfo Classics.

Expositie Brian Griffin
Brian Griffin is een van de invloedrijkste fotografen van zijn generatie. Hij bepaalde met andere iconen in de jaren zeventig en tachtig het image en de populariteit van honderden artiesten. Door zijn onorthodoxe talent, avontuurszin en herkenbare spannende beeldtaal schopte Griffin het op vele vlakken tot de absolute top, als filmmaker en reclame- en popfotograaf. Het fotograferen van de cover van Joe Jackson’s ‘Look Sharp’ met de witte schoenen betekende zijn doorbraak in de popfotografie. Hij werkte o.a. met John Hiatt, The Clash, Simple Minds, Billy Idol, Paul Carrack, Peter Gabriel, Depeche Mode, Kate Bush, Queen en Brian Ferry. Tijdens Bospop en het gratis vrijdagavondprogramma kunnen bezoekers een bezoek brengen aan de bijzondere expositie van Brian Griffin in de Crossroads Area op het festivalterrein. De expositie wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Gemeente Weert.

Biografie vrijdagavond bands

All Star Gary Moore Tribute Band
Een band van louter topmuzikanten die de muziek van de helaas veel te vroeg overleden en wereldwijd al om geprezen Gary Moore met veel passie ten gehore brengt.

Jetbone
Zweedse rock ’n roll met roots in de jaren 60 en 70 en dat gemengd met rock, soul en funk. Dat is het concept van Jetbone. Het motto van Jetbone ‘ Call We Come And Play’.

Musest
Sinds 2007 speelt deze Nederlandse tribute band bijna het gehele live-repertoire van Muse en maken ze internationaal furore. Alleen Muse zelf doet het beter!

The Vipers
The Vipers is de Italiaanse Queen tribute band met zang van Giuseppi Maggioni. Hij won in 2014 The Voice Of Italy.

Symfo Classics
Symfo Classics met ‘The Best of Symphonic Rock’ is een begrip in het Nederlandse popcircuit en in de theaters. Met ‘Sound And Senses’ vertolken o.a. de ex-Kayakleden Edward Reekers en Cindy Oudshoorn de vele hits uit de wereld van de symfonische rock.

Lees meer over Bospop 2018 op de speciale dossierpagina Bospop.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00
Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39

Advertentie