Skip to content

Leveroy maakt zich klaar voor tweede editie Zomerfestijn

Redactie
11 juli 2018 | 13:00

Advertentie

Ik zie ze links, ik zie ze rechts. De ene die loopt wachel en de ander die loopt recht!” Heb je het nummer van Snollebollekes al in je hoofd? Mooi, want laat dat nou net de perfecte voorbereiding zijn voor de tweede editie van Zomerfestijn Leveroy! Op vrijdag 20 juli barst het feest – wat vorig jaar een daverend succes was – weer helemaal los met een line-up waar je u tegen zegt. “De line-up overtreft de editie van vorig jaar” zegt Arjan Korsten, mede-organisator. “Op het hoofdpodium treden onder andere Snollebollekes, Stef Ekkel, Marleen Rutten en Lesley Williams op. Die laatste gaat de mensen vermaken met de beste nummers van Andre Hazes.”

JETZT GEHT’S LOS
Of het daarbij blijft? “Nee, absoluut niet!”, lacht Arjan. “Op het hoofdpodium, waar ook Bjorn & Mieke, Johan Veugelers en DJ Paul van de Laar de bühne betreden, hebben we ook een 2e podium. Bij JETZT GEHT’S LOS kunnen de mensen hun Duitse hart ophalen door te genieten van Frits Verhoeven, Fiorenze, DJ Izzy Meusen en plaatselijke held Mike Kanders.” Je leest het al: het wordt één groot feest.

Aan de rand van Leveroy gaat het allemaal gebeuren vrijdag de 20e, en daar wil je bij zijn. Kijk daarom voor meer informatie én het kopen van kaartjes op de website. Je kan ook terecht bij de verschillende voorverkoopadressen. Kaartjes kosten slechts een tientje per stuk. Het Zomerfestijn begint om 18:00 uur en duurt tot 01:00 uur.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie