Skip to content

Zomerproof Aanbieding – van Huidspecialiste Marly

Redactie
7 juli 2018 | 12:00

Advertentie

Heb jij dat nou ook? Een hele tijd is het al prachtig weer, het lijkt wel of de zomer al in april is begonnen. Je hebt je zomergarderobe tevoorschijn gehaald en aangevuld met nieuwe leuke jurkjes, slippertjes en nieuwe kleurtjes make-up. Jij bent zomerproof! Maar… dan begint je huid te trekken, komen er vlekjes in je gezicht, heb je ineens je schouders verbrand. En dat terwijl je huid in de zomer eigenlijk op zijn mooist is, als je hem tenminste juist verzorgt. Daarom heb ik hier een paar zomertips voor je huid!

  • Drink voldoende water, smeer een luchtige verzorgende crème en zo nodig een veilige zonnebrandcrème erbij.
  • Laat je huid rustig wennen aan de zon. Dat doe je door elke dag 5-15 minuten zonder zonnebrandcrème in de zon te gaan zodat je huid zich kan verdikken. Na ca. 4 weken heeft je huid de optimale dikte bereikt en dit geeft al een goede zonbescherming. Mijd de warmste uren zodat je niet verbrandt. Beweeg in de zon zodat je meteen voldoende vitamine D aanmaakt. Dat is mooi meegenomen want vitamine D beschermt je eveneens tegen de zon.
  • Ben je niet in de gelegenheid om je huid op te laten bouwen in de zon, ga je naar het water, ben je de hele dag in de felle zon of ga je naar een warm land op vakantie smeer je dan uiteraard wel in, maar met een veiligezonnecrème.

Waarom een veilige zonnecrème?
Omdat de meeste zonnecrèmes schadelijke Sun Protection Factors bevatten die in de huid dringen. Waarom zijn SPF’s schadelijk? Omdat ze hormoon verstorende stoffen bevatten die kankerverwekkend kunnen zijn en tot onvruchtbaarheid kunnen leiden. Bovendien leiden ze vaak tot allergische reacties. Ze beschermen met name tegen UVB stralen, dus tegen verbranden maar niet tegen de gevaarlijke UVA stralen die juist kankerverwekkend zijn en tot huidveroudering leiden.

Wat is dan wel een veilige zonnecrème?
Dat is een crème die geen schadelijke Sun Protection Factors bevat die in de huid dringen maar die minerale stoffen bevat die op de huid blijven liggen en het licht weerkaatsen om zo de huid tegen de zon te beschermen. Natuurlijk is het ook belangrijk dat de zonnecrème je huid lekker soepel houdt.

Wil je jouw huid lekker laten meegenieten van de zon? En je geen zorgen hoeven maken over of je wel verantwoord bezig bent? Gebruik dan bovenstaande tips en je gezonde verstand. Je huid zal er dankbaar voor zijn! En om het je helemaal gemakkelijk te maken heb ik een mooie aanbieding voor je.

Aanbieding zonnecrèmes:
Bij aanschaf van Sonnen 100 ml of Jakob + Marie Sonne 50 ml of Smooth make-up zonnecrème met een tintje een kleine verpakking zonnecrème ter waarde van € 10,- gratis!

Als je graag meer wilt weten over zonneproducten die veilig zijn voor je huid en voor je gezondheid of als je zo’n product wilt bestellen, bel of mail mij dan gerust.
Voor een gratis huidadvies kun je ook bij mij terecht, mail daarvoor naar info@huidspecialistemarly.nl

Laat de vakantie maar komen!

Huidspecialiste Marly
Stad 41
6035 AT Ospel
0495 460322

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie