Skip to content

18e voetbalweek bij Eindse Boys

Redactie
6 juli 2018 | 13:00

Advertentie

Eindse Boys organiseert van maandag 9 juli tot en met vrijdag 13 juli alweer voor de 18e keer de VSN voetbaldagen op sportpark Op De Hoven. De vereniging is er trots op dat ze wederom 250 jeugdspelers op hun accommodatie mogen verwelkomen. De zeer korte voorinschrijving bewees ook dit jaar weer dat de voetbalweek in Nederweert-Eind nog steeds ontzettend populair is.

Een gevarieerd voetbalprogramma
De jeugdige voetballers worden dagelijks om 9:00 uur ontvangen en hebben vervolgens een gevarieerd voetbalprogramma tot 15:30 uur. Moe en voldaan kunnen ze dan thuis uitrusten om de volgende dag er weer flink tegenaan te gaan. Naast techniektraining, behendigheid- en teamactiviteiten voor alle deelnemers, zijn er voor de keepers ook nog aparte keeperstrainingen.

Een begrip
De voetbalweek is bij de Eindse-Boys een begrip waar veel jeugdleiders en vrijwilligers met veel plezier de handen uit de mouwen steken om de jeugd weer een actieve en sportieve week te bezorgen. Velen van hen hebben zelf in het verleden ook deelgenomen aan de voetbalweek en weten wat deze week voor de voetballertjes betekent. Naast de ca. 40 jeugdleiders die actief zijn met de begeleiding, zijn er gedurende de week zo’n 50 vrijwilligers actief met lunchbereiding, EHBO, accommodatiebeheer en coördinatie.

2.500 broodjes
Dat de vele magen gevuld moeten worden en de deelnemers ook regelmatig iets willen drinken is duidelijk. In deze week worden door vrijwilligers 2.500 broodjes gesmeerd en zo’n 1.500 snacks gebakken. Daarnaast worden dagelijks 500 flesjes AA aan de deelnemers verstrekt, waarvoor afhankelijk van het weer regelmatig drinkpauzes worden ingelast. Ook de vrijwilligers worden natuurlijk niet vergeten, ook zij worden voorzien van eten en drinken.

Uiteraard hoopt de vereniging Eindse-Boys op een gezellige sportweek met weeromstandigheden die de goede prestaties niet in de weg staan. Ook de toeschouwers zijn van harte uitgenodigd, mis de geweldige mogelijkheid niet om je zoon of dochter (of kleinkinderen) in actie te zien. Zo zijn de opening waar de teams worden gepresenteerd (maandag om 9:30 uur) en het nemen van de penalty’s tijdens de afsluiting van de week (vrijdag om 14:30 uur) zeker het bekijken waard. Tevens wordt er op vrijdagmiddag een prijs uitgereikt aan de best presterende en meest sportieve deelnemers van iedere groep.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58

Advertentie