Skip to content

BC Veredot eerste bij Nederlandse Kampioenschappen Badminton

Redactie
1 juli 2018 | 21:00

Advertentie

23 en 24 juni heeft het eerste team van BC Veredot uit Nederweert deelgenomen aan de Nederlandse Kampioenschappen Badminton voor regioteams in Zutphen.
Na het behalen van het kampioenschap in de competitie heeft het team zich op de Limburgse Kampioenschappen weten te plaatsen voor het NK in de derde klasse!

Het team, bestaande uit: Paul Wijnen, Erik van Bussel, Ruud Kneepkens, Laura Sonnemans en Loes Nijssen, begon zaterdag vol goede moed in de poulefase aan de wedstrijd tegen BC Delft. In een poule van drie zouden er twee teams doorgaan naar de finaledag op zondag. De wedstrijd tegen Delft werd besloten met een 3-2 overwinning. Hierna stond de tweede en laatste wedstrijd van de zaterdag op het programma tegen de thuisploeg BC Rianto uit Zutphen. Met een 4-1 overwinning wist BC Veredot de 1e plek in de poule veilig te stellen en zich te plaatsen voor de finaledag!

Kampioen
Op zondag werd er tijdens de halve finale gespeeld tegen BAN uit Amersfoort, de nummer twee uit de andere poule. Deze wedstrijd werd gewonnen met 4-1 en hiermee werd de finaleplek behaald! In de finale later op de dag werd er gespeeld tegen FST Waalwijk. Na een spannende wedstrijd werd deze gewonnen met 3-2. Hiermee werd BC Veredot 1e in zijn klasse en dus kampioen!

BC Veredot kijkt terug op een sportief en uitdagend Nederlands Kampioenschap met een aantal zeer spannende wedstrijden en een resultaat waar de club trots op kan zijn!
Badminton Lijkt het je leuk om ook eens te komen badmintonnen en deel uit te maken van deze leuke, gezellige vereniging? Maak een maand lang vrijblijvend kennis met de sport! Voor meer informatie kun je terecht bij info@veredot.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie