Skip to content

John Heldens loopt Nijmeegse 4-daagse voor Intermobiel

Redactie
30 juni 2018 | 15:00

Advertentie

De 102ste Nijmeegse 4-daagse staat op de agenda van Nederweertenaar John Heldens. John neemt voor de elfde keer deel aan deze 4-daagse, welke wordt gelopen van 17 tot 20 juli. Net als al zijn vorige edities loopt hij, zonder training, dagelijks 50 kilometer, de langste afstand.

John gaat als sponsorloper lopen voor het goede doel: Stichting Intermobiel. Hij is tijdens de 4-daagse te herkennen aan zijn shirt ‘Ik loop voor Intermobiel’. John hoopt voor Intermobiel veel geld op te halen, maar ook wil hij de stichting promoten. Daarmee helpt hij de stichting om jongeren met een lichamelijke handicap of chronische ziekte te helpen en om nog meer lotgenoten te wijzen op hun website en kennisplatform www.intermobiel.com.

Waarom
John legt uit: “Mijn neef Johan Fiddelaers uit Nederweert is door rugklachten al 15 jaren bedlegerig. Nadat de stichting hem hielp met een bed in de auto is hij als vrijwilliger en bestuurder zelf actief voor deze stichting. Via Johan ken ik Intermobiel goed en heb ik ook andere lotgenoten ontmoet. Intermobiel zet zich met een positieve insteek in voor jongeren met een lichamelijke handicap of chronische ziekte. Zij laten zien wat nog wel mogelijk is. Hun gedachte is: ‘Durf slimmer te leven… als je minder mobiel bent!’ Laten we ons samen voor deze jongeren inzetten. Zij hebben het door hun beperkingen en pijn al zwaar genoeg.

Doneren en Jumbo
Op de site en via deze link  kun je John sponsoren. Je steunt niet alleen Stichting Intermobiel, maar het is ook een steuntje in de rug voor John tijdens zijn lange wandeltochten!  Je kunt John’s actie ook steunen bij de Jumbo in Nederweert door het statiegeldbonnetje aldaar in een bakje te deponeren.

Stichting Intermobiel
Stichting Intermobiel is een 100% vrijwilligersorganisatie die geen structurele steun van de overheid ontvangt. Intermobiel is daardoor geheel afhankelijk van giften, donaties, sponsoring en ludieke acties zoals deze. Intermobiel zet zich in voor jongeren met een lichamelijke handicap of chronische ziekte met als speerpunten: lotgenotencontact, belangenbehartiging en kennisuitwisseling (via hun site www.intermobiel.com).

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Brandende kliko Hillenraad Weert-1
Door snel ingrijpen is erger voorkomen
22 september 2024 | 16:47
2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30

Advertentie