Skip to content

Netwerkbijeenkomst Bengele Beweegt: presentatie Bennie Bengele Pas

Redactie
28 juni 2018 | 19:00

Advertentie

Dinsdagavond werd de jaarlijkse netwerkbijeenkomst van stichting de Bengele Beweegt georganiseerd. Zoals inmiddels een goed gebruik is, werden de aangesloten organisaties en partners van de stichting uitgenodigd tijdens het Beach Event. In een uurtje nam voorzitter Niek Creemers de aanwezigen mee in de laatste stand van zaken en alle ontwikkelingen die spelen binnen én rondom stichting de Bengele Beweegt.

Bennie Bengele Pas
Een bijzonder moment tijdens de netwerkbijeenkomst was de presentatie van de Bennie Bengele Pas. Dit is een initiatief dat is ontwikkeld door de Bengele Beweegt om alle organisaties die binnen de sportieve omgeving van de Bengele actief zijn, beter te leren kennen. Met de pas kan men op een laagdrempelige manier kennis gaan maken met elkaar en daarbij heeft elke betrokken organisatie een bepaalde ‘tegenprestatie’ beschikbaar gesteld. Meer informatie over de Bennie Bengele Pas is te vinden via: https://debengelebeweegt.nl.

De eerste Bennie Bengele Passen werden door bestuursleden van de aangesloten organisaties overhandigd aan een aantal jeugdleden die in sporttenue aanwezig waren namens de verschillende betrokken organisaties.

Netwerkborrel
Nadat Roy Simons namens bureau Negen zijn complimenten uitsprak over de ontwikkelingen binnen de Bengele Beweegt en de aanwezigen in rap tempo mee nam langs een aantal actuele ontwikkelingen die voldoende kansen bieden om in de toekomst mee aan de slag te gaan, was het tijd voor aanwezigen om naar buiten te gaan. Hier stond namelijk nog de netwerkborrel en een afsluitend beachvolleybaltoernooi op het programma. De vijf geformeerde mix-teams gingen op sportieve wijze de strijd aan met elkaar. Uiteindelijk bleek team ‘Van Haperen Machineverhuur en Grondwerken’ (Peter, Erik en Twan) het sterkst te zijn en versloegen zij in de finale team ‘Palmen Sport’ (Niek, Guus en Jack).

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Pascal-en-Carla-van-den-Schoor-2
Boeren van Nederweert
19 september 2024 | 10:00
De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00

Advertentie