Skip to content

Brandweer helpt cliënten zorgcentrum Sint Joseph Nederweert

Redactie
25 juni 2018 | 16:13

Advertentie

De brandweer van Nederweert heeft vandaag cliënten van zorgcentrum Sint Joseph Nederweert uit de brand geholpen. Niet omdat ze in nood waren maar omdat de bewoners niet naar beneden konden vanwege een defect aan de lift. Dit alles is normaal niet zo spannend waren het niet dat ze juist vandaag zouden vertrekken voor een weekje vakantie.

Lift kapot
Vandaag zouden 16 clienten van zorgcentrum Sint Joseph naar België op vakantie gaan. De bewoners keken al weken uit naar dit uitstapje maar een kapotte lift dreigde roet in het eten te gooien. Een telefoontje naar de brandweer Nederweert bood uitkomst. Eén voor één werden de bewoners door de brandweervrijwilligers via de trap naar beneden gedragen. “Op de vraag of ze konden komen helpen bedachten de vrijwilligers van de brandweer Nederweert zich geen moment en boden direct hulp aan“, aldus een woordvoerder van het zorgcentrum.

Na een flinke inspanning vertrokken de cliënten naar hun vakantie bestemming. Vrijdag komen ze weer terug naar het zorgcentrum. Het is de tweede keer dat dit uitstapje wordt georganiseerd.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie