Skip to content

Pleintjestoernooi met Lies Evers wisselbeker

Redactie
15 juni 2018 | 14:00

Advertentie

Afgelopen zaterdag vond het jaarlijkse pleintjestoernooi plaats waarmee het seizoen van Jumping Giants werd afgesloten. Dit is een gezellige dag met eerst een groot mix toernooi en daarna een lekkere barbecue. Ook dit jaar was het weer een groot succes! Maar liefst 12 teams van 6 spelers waren er gemaakt en de twee competities gingen om 10:00 uur fanatiek van start. Het mooie tijdens dit toernooi is het samenspel in alle teams. De kleintjes krijgen lekker vaak de bal en er wordt goed gegrapt op het veld.

Shoot-out
Na een aantal wedstrijden vond er een shoot-out plaats voor de U10, U12 en de U14 waarin ze zo snel mogelijk de bal moeten scoren, voordat de persoon achter je scoort. Later werd dit ook gedaan bij de U16 en U18 en bij de U20 en hoger. Het toernooi werd afgesloten met een prijsuitreiking met een prijs voor de shoot-out winnaars, de sportiefste speler en het winnende team. Hierbij heeft iedereen ook kort stilgestaan bij het overlijden van Lies Evers, de oprichter, tijdens het uitreiken van de Lies Evers wisselbeker aan het winnende team.

Barbecue
Na afloop van het toernooi heeft iedereen zich even snel opgefrist en richting de familie Salimans gegaan waar een lekkere barbecue stond te wachten. Dit was weer een gezellig festijn wat doorging tot in de ‘vroege’ uurtjes. Tijdens de barbecue werden de drie kampioensteams gehuldigd, een aantal mensen bedankt en geproost op een prachtig seizoen dat ze hebben gehad.
De organisatie wil alle leden, ouders, vrijwilligers en betrokkenen bedanken voor weer een top seizoen en ze kijken uit naar het volgend seizoen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie