Skip to content

Kermisconcert Melodie Der Peel Ospel

Redactie
13 juni 2018 | 16:00

Advertentie

Ospelkermiszondag 24 juni as. is het weer een vrolijke muzikale bedoeling op het plein bij Het Peeljuweel. Vrolijkheid, met licht-klassieke en swingende klanken. Jeugdleden, drumband en harmonie maken er weer een klinkende happening van tijdens het jaarlijkse kermisconcert. Onder het genot van een kop koffie, of wat fris, kun je op het ‘grote terras’ bij ons clublokaal heerlijk genieten van muziek die toegankelijk is voor jong en oud. Wat wil een mens nog meer?

Harmonie Sint Joseph
Bijzonder aan het concert deze keer is het gezamenlijke optreden van de drumbands van Melodie der Peel en Harmonie Sint Joseph uit Nederweert. Onder leiding van de dirigenten Stefan Castro en Patrick Vlassak laat een grote percussiegroep horen waartoe samenwerking tussen twee verenigingen kan leiden. De verwachtingen zijn hoog gespannen.

Een gevarieerd repertoire
Het harmonieorkest, onder leiding van dirigent Tim Verstegen, heeft gekozen voor een gevarieerd repertoire: popmuziek, filmmuziek, pasodoble en marsmuziek komt allemaal voorbij tijdens het optreden van de harmonie. Vanzelfsprekend is er ook zang. Monique Knapen uit Nederweert brengt onder begeleiding van de harmonie een poplied ten gehore.

Kermisloterij
Zoals gebruikelijk maken we in de pauze de prijswinnaars van de kermisloterij bekend. De loten worden de komende dagen in Ospel huis aan huis verkocht. Koop loten en beproef tijdens het concert jouw geluk. Bovendien steun je daarmee de vereniging.

Je bent van harte welkom op het kermisconcert op 24 juni as, op het plein bij clublokaal Het Peeljuweel. Ze beginnen om 11:00 uur en de entree is gratis. Bij slechte weersomstandigheden wordt het concert binnen in de zaal gehouden.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie