Skip to content

CycloMedia maakt foto’s in gemeente Nederweert

Redactie
13 juni 2018 | 14:00

Advertentie


Van medio juni tot medio augustus maakt het bedrijf CycloMedia weer 360 panoramafoto’s van de openbare ruimte in de gemeente Nederweert. Het bedrijf CycloMedia uit Zaltbommel is gespecialiseerd in het grootschalig en systematisch in beeld brengen van de omgeving. Met speciaal uitgeruste voertuigen maakt het bedrijf 360 graden panoramafoto’s vanaf de openbare weg. De gemeente gebruikt deze foto’s o.a. voor de inspectie en het beheer van de openbare ruimte, visuele ondersteuning bij de implementatie van wetgeving, handhaving van openbare orde en veiligheid en voor de ontwikkeling van ruimtelijke plannen.

Privacy
De opnamen worden onder strikte voorwaarden ter beschikking gesteld. De gemeente publiceert ze niet op internet of op een andere manier. Vanwege de nieuwe privacywetgeving worden personen en kentekens onherkenbaar gemaakt, het zogenaamde blurring.

Meer informatie
CycloMedia heeft haar activiteiten aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Voor vragen kun je contact opnemen met Jan van de Boel van het team Samenleving. Meer informatie vindt u op www.cyclomedia.com.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12
Winnaar van de Beaujean Awards 2024 komt uit Nederweert-Eind
Frank en Yvonne Janssen uit Nederweert-Eind
20 september 2024 | 13:00
Screenshot
Ervaar je klachten aan voeten?
20 september 2024 | 12:00
BESTELDE FOTO
Profiteer van de kortingsactie
20 september 2024 | 11:00

Advertentie