Skip to content

Sprookjes bestaan in Nederweert

Redactie
10 juni 2018 | 8:00

Advertentie

Er was eens… een heel leuk kinderstraatje met GRATIS kinderactiviteiten! Tijdens de jaarlijkse braderie op vrijdag 29 juni is er volop gezelligheid in het centrum van Nederweert. Ook de winkeliers van de Lindanusstraat zetten hun beste beentje voor. Eigen Houtje, Brinkmans optiek, Today Hair & Fashion, Vrolijkspel, Kindcentrum Meegroeischool en Judith Slegers design organiseren een kleurrijk sprookjesbos in de Lindanusstraat. Tijdens de braderie kunnen kinderen (en ouders natuurlijk) gratis genieten van allerlei sprookjes-achtige activiteiten en muziek voor kinderen en door kinderen.

Van alles te beleven
Bij het kruispunt Kerkstraat/Lindanusstraat kunnen alle kinderen een gratis stempelkaart ophalen bij de ticketstand. Bij iedere activiteit kan een stempel verdiend worden. De volle kaart kan bij Eigen Houtje ingeleverd worden, waarmee leuke prijzen te verdienen zijn. Wil je gewoon vrijblijvend rondkijken, dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt van 16.00-19.30 uur genieten van live muziek door jeugdbands Scary Kids en Lakefield. Tussen 17.00-18.00 uur verzorgt dansschool Dansrijck een aantal spetterende demonstraties. Het beloofd een vrolijke en kleurrijke dag te worden voor jong en oud.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie