Skip to content

Mijn riem kan eindelijk weer een gaatje strakker….

Redactie
1 juni 2018 | 16:35

Advertentie

Mooi resultaten bij Diplan Studio!!

De nieuwe cursus Buikspiertraining is alweer de helft gepasseerd en de buikjes beginnen al aardig wat strakker en dunner te worden. “Dat zomerjurkje zit nu veel mooier, mijn riem kan al een gaatje strakker.” Maar ook uitspraken als  de weegschaal geeft een paar kilo minder aan en ik voel echt dat mijn buik strakker word   

Allemaal steeds weer enthousiast en gemotiveerd. De Buikspierles begint met een stukje theorie. Er word gewerkt met 8 pijlers die van invloed zijn op je buik. Elke week wordt er een onderwerp behandeld en worden de deelnemers getriggerd. Tips en trucs naar een gezondere leefstijl. Een stuk bewustwording en jezelf een spiegel voor houden. Dit alles met het doel een strakkere en dunnere buik. Na de theorie een uur buikspieren trainen. Op diverse manieren en ieder op zijn eigen niveau. Mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ook mensen met bepaalde klachten of blessures kunnen vaak meedoen. Vooraf aan de cursus is er een intake gesprek waarbij gekeken word of je deel zou kunnen nemen en of er resultaten te behalen zullen zijn. 

Recensie van een deelneemster uit de vorige cursus
Acht weken geleden ben ik bij Bianca begonnen met de cursus buikspieroefeningen. Van te voren dacht ik dat dat een verloren zaak was omdat ik altijd enorme pijn kreeg in mijn rug als ik buikspieroefeningen deed. Maar ik probeerde het toch. Van te voren een kwartiertje theorie en daarna een uur pittig trainen. Het theoretische gedeelte was heel leerzaam, op een prettige manier kreeg je vele tips over een gezondere levensstijl. Het trainen werd zodanig opgebouwd dat je steeds een beetje meer moest geven en je merkte dat de oefeningen elke week beter en sneller gingen.

Na 8 weken  zijn mijn buikspieren veel sterker geworden en voel ik geen pijn meer in mijn rug tijdens de oefeningen. En het resultaat mag er wezen: ik ben in 8 weken 4 kg afgevallen, maar nog fijner vind ik het dat mijn taille omvang 7 cm  en mijn buikomvang 13 cm minder is geworden. Deze cursus is wat mij betreft geslaagd en zeker aan te raden!!!

Recensie van een deelneemster uit de vorige Buikspiercursus
Ik ben een vrouw van begin 40 jaar. Dankzij de cursus ben ik 3 kg vet kwijtgeraakt en is mijn buikomvang afgenomen. Ik heb de cursus als zeer prettig ervaren. Door de theorie in het begin van de les weet je ook waar je op moet letten en word je je van bepaalde dingen bewust. Dit maakt het makkelijker om mijn levensstijl aan te passen. Ik vond de oefeningen leuk om te doen en afwisselend. Van te voren had ik nooit gesport omdat ik al veel lichamelijke beweging heb op mijn werk. Wonder boven wonder heb ik bijna geen spierpijn gehad. Ik zal deze cursus zeker aanraden bij anderen.

Na de zomervakantie starten er weer nieuwe Buikspier cursussen bij Diplan Studio. Wil je ook graag een dunnere en strakkere buik? Geef je dan nu alvast op.

Diplan Studio
Kerkstraat 30, 6031 CH Nederweert. www.diplanstudio.nl / diplanstudio@planet.nl / 0495-631166  

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie