Skip to content

Kluswenscamper Multimate komt naar Leveroy

Redactie
30 mei 2018 | 16:31

Advertentie

Op vrijdag 29 juni staat de Kluswenscamper van Multimate tussen 16.00 en 18.00 bij de Multimate in Leveroy. Bij de camper kunnen bezoekers een ‘kluswens voor een ander’ opnemen op video. Hiermee maken ze kans op de maandprijs: een klustegoed van 1000 euro, te besteden bij Multimate.

De kluswenscamper maakt dit jaar een toer langs alle Multimate winkels. Het hele land door. De kluswens die bezoekers doen is voor een ander. Iemand in een uitzichtloze klussituatie: zonder geld, tijd, motivatie of inspiratie. Of gewoon om het een ander te gunnen. De prijs van 1000 euro is te besteden in producten en in de unieke service van Multimate. De Kluswenscamper staat dan ook symbool voor de nieuwe formule, waarin de totaaloplossing en het ontzorgen van de klant centraal staan onder de belofte ‘Multimate helpt’.

Om iedereen te ‘helpen’ is Multimate er voor de beginner, de zelfstandige en de ervaren klusser. Je kunt het bij Multimate zelf doen, samen doen of laten doen. Dit wordt in de nieuwe formule omgezet naar de garantie van het negen keer ontzorgen, waarin de toegevoegde waarde wordt uitgelegd middels negen pijlers. Hierin staan onder andere het meten, maken en monteren aan huis centraal, maar ook vakmanschap, een breed assortiment en alles op maat.

Multimate
Multimate is een service gerichte doe-het-zelf-keten en bestaat uit 65 bouwmarkten gevestigd in heel Nederland. Wij helpen de klant met het klusproject, van begin tot eind. Alles om zorgeloos wonen mogelijk te maken. Denk aan het maken van de juiste keuzes, het inmeten, de aanlevering en de montage thuis. Multimate luistert, neemt de tijd en zoekt alles uit voor de klant.

Meer informatie is te vinden op www.multimate.nl/wenscamper.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bak met kittens gedumpt Eilers Nederweert
”de kittens hebben hun moeder nodig!”
19 september 2024 | 11:10
19_09_2024 Speuren naar geuren en kleuren in de groote peel
Ruik de herfst!
19 september 2024 | 11:00
Oude-boerenbond-Staat-Nederweert-2
De initiatiefnemers gaan met de input aan de slag
19 september 2024 | 10:39
Pascal-en-Carla-van-den-Schoor-2
Boeren van Nederweert
19 september 2024 | 10:00

Advertentie