Skip to content

Openbare bijeenkomsten coalitieonderhandeling JAN, Nederweert Anders en D66

Redactie
28 mei 2018 | 14:29

Advertentie

JAN, Nederweert Anders en D66 organiseren nog drie openbare bijeenkomsten waarin zij met elkaar telkens een onderdeel van het concept-akkoord bespreken.
De volgende bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 2 juni as vanaf 15.00 uur in De Reigershorst in Nederweert-Eind. Vanaf 14.00 uur ligt het eerste deel-concept van het coalitieakkoord ter inzage voor degenen die de onderhandelingen willen bijwonen. Iedereen is welkom om hierbij aanwezig te zijn.  Vooraf aanmelden is niet nodig.

Werkwijze
De werkwijze is gelijk aan die van de vorige twee openbare bijeenkomsten: tijdens deze bijeenkomsten zullen de drie partijen telkens een onderdeel van het concept-akkoord bespreken. Na afronding van de discussie kun je vragen stellen en, als je dat wil, suggesties meegeven om het akkoord nog beter te maken. De drie partijen bespreken vervolgens of en hoe zij de suggesties mee kunnen nemen in het akkoord.

Volgende openbare bijeenkomsten
De volgende openbare bijeenkomsten zijn op donderdag 7 juni, om 19.00 uur (locatie wordt nog bekend gemaakt) en op maandag 11 juni, om 20.45 uur in de raadszaal van het gemeentehuis. Een uur voor aanvang van deze bijeenkomsten zullen de te bespreken stukken ter inzage worden gelegd in de zaal. De planning van het vervolgproces is openbaar evenals de verslaglegging van de vorige openbare bijeenkomsten. Deze zijn te vinden op de websites van de drie partijen. Naar verwachting is het nieuwe akkoord medio juni gereed. Het akkoord wordt besproken in de raadsvergadering van 3 juli as.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00
Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39

Advertentie