Skip to content

De Vuurmolen – Open Dagen bij bedrijvencentrum Pannenweg

Redactie
28 mei 2018 | 16:00

Advertentie

Vrijdag 1 juni van 14.00 – 19.00 uur en zondag 3 juni van 11.00 – 16.00 uur zijn er Open Dagen bij Bedrijvencentrum ‘De Vuurmolen‘ op de Pannenweg in Nederweert.

De Vuurmolen
Het bedrijvencentrum ‘De Vuurmolen’ aan de Pannenweg dankt haar naam aan de in 1852 op de oever van de Zuid-Willemsvaart gestichte koren- en oliemolen. De molen werd door een stoommachine aangedreven en was in die tijd een grote innovatie. Zij markeert het begin van de Industriële Revolutie in Nederweert. De nieuwgebouwde stoommolen kreeg van de Nederweertenaren al gauw de naam ‘De Vuurmolen’. Het was immers het vuur waarmee water tot stoom werd gekookt en waarmee de turbine van de molen werd aangedreven. In het bedrijvencentrum zijn inmiddels zes huurders gevestigd die op 1 en 3 juni a.s. gezamenlijk een Open Dag houden.

Cito Totaalservice
Sinds 9 jaar is onze showroom in De Vuurmolen gevuld met kantoormeubilair. Vanuit hier richten wij door geheel Nederland grote en kleine kantoren in. Maar wij leveren ook het bureau voor het thuiskantoor, de kinder- of de studentenkamer. Tegenwoordig richten wij ons steeds meer ‘op het nieuwe werken’ oftewel ergonomisch verstelbaar Meubilair in al zijn facetten. Zo verkopen we bijvoorbeeld ook fietsen en crosstrainers voor aan je bureau zodat je tijdens het werken lekker kunt bewegen. Wij werken samen met meerdere kleine ondernemingen om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. Van concept tot het laatste likje verf of de laatste meter tapijt: “Cito Totaalservice ontzorgt”.

Kom tijdens de open dagen een kijkje nemen en ervaar dat een kantoor(tje) inrichten leuk is en zeker niet duur hoeft te zijn. Tijdens de open dagen verloten wij onder onze bezoekers een volledig instelbare bureaustoel ter waarde van € 439,-.

Pannenweg 324, Nederweert ▪ 0495-842474 ▪ www.citototaalservice.nl

ME Keuken en Interieur
ME Keuken en Interieur is een jong en innovatief bedrijf. De wensen van de klant staan centraal. U komt bij ons met een schets, een ontwerp of misschien alleen maar met een idee in uw hoofd. Wij gaan samen in gesprek en werken dit uit tot het mooiste resultaat. Dit traject is belangrijk, want hierin worden alle ideeën en opties besproken. Het gaat erom dat een keuken 100% naar uw wens is.

ME Keuken en Interieur beschikt over de nieuwste middelen om u een zo realistisch mogelijk beeld te laten zien. U ontvangt van ons 3D tekeningen en een gespecificeerde offerte. Kom ook eens een kijkje nemen in onze nieuwe showroom waar de nieuwste technieken/producten te zien zijn. Dit jaar bestaat ME Keuken en Interieur 10 jaar! Wij vieren dit jubileum tijdens de open dagen op 1 en 3 juni a.s.

Pannenweg 322, Nederweert ▪ 06-502 93 995 ▪ www.me-keukens.nl

Vos |Gekas & Boot Zuid BV
Komt u vrijdag 1 juni a.s. ook een kijkje nemen bij Vos | Gekas & Boot? Wij zijn dé Rotating Equipment specialist van Nederland. U kunt bij ons terecht voor service, revisie en nieuwlevering van o.a. motoren, motorreduktoren, tandwielkasten en pompen. Graag laten wij u in onze werkplaats onze werkwijze zien en tonen wij u onze nieuwe sealwerkplaats. Aan de hand van een demonstratie laten we u ook graag zien hoe u Condition Based Maintenance kunt toepassen in de praktijk.

Omdat wij u graag informeren over de laatste marktontwikkelingen zijn een aantal fabrikanten uitgenodigd. Grundfos (pomptechniek), Bauer, Flender, Hansen (aandrijvingen), Improved Services (speciale asafdichtingen) en Zytec (contactloze magneetkoppelingen) tonen u graag het laatste nieuws! Lenze is aanwezig met frequentie-sturingen. Vooraf graag aanmelden via: opendag@vosgb.com of bel (0495)63 41 41.

Pannenweg 208, Nederweert ▪ www.vos-gekasenboot.com

Roel Hermans Administratiekantoor
Ons administratie- en advieskantoor heeft de laatste jaren flink geïnvesteerd in automatisering. Dit heeft o.a. geleid tot onze nominatie voor de Exact Cloud Awards van 2018. Sinds 1 januari 2018 hebben wij een nieuwe start gemaakt met een nieuwe huisstijl en handelsnaam. De open dagen van ‘De Vuurmolen’ zijn een ideaal moment om dit met u te vieren.

Tijdens de open dagen staat het thema “Try tommorrow’s tech” centraal. U ziet o.a. een live demonstratie van 3D printtechniek en laser graveren. Onze partner Exact levert op vrijdag 1 juni a.s. een bijdrage in combinatie met onze nominatie. Bezoek ons kantoor tijdens de open dagen op 1 en 3 juni a.s. Kom meer te weten over de mogelijkheden van toekomstige technologieën.

Pannenweg 208a, Nederweert ▪ 0495-844507 ▪ www.akroelhermans.nl

Dimphy Hermans Gezondheidsconsulent
Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding! Als klein meisje droomde ik ervan om verpleegkundige te worden en ik zou dan trouwen met een dokter. Dat eerst heb ik gehaald. Ik ben ook getrouwd, maar niet met een dokter, haha! Tijdens mijn opleiding tot verpleegkundige HBO-V en ook tijdens de opleiding tot praktijkondersteuner huisartsen kwam voeding wel ter sprake, maar werd dit niet uitgebreid behandeld. Zelf had ik allerlei vage gezondheidsklachten waar nooit een echte diagnose voor gesteld is. Bijvoorbeeld: ik kwam met gewrichtsklachten bij de reumatoloog. Ik had geen reuma, maar men wilde mij wel tabletten voorschrijven!

Ik dacht dat dit toch anders zou moeten kunnen. Ik ben me gaan verdiepen in het stukje voeding en er ging een nieuwe wereld voor mij open. Klachten
verminderden en verdwenen zelfs! Ik help graag andere mensen bij het oplossen van hun klachten door te kijken naar voeding.

Pannenweg 210, Nederweert ▪ 06-130 54 100 ▪ dimphy_teheux@hotmail.com

EMR-Salaris
Na jaren ervaring en kennis te hebben opgedaan bij diverse middelgrote accountantskantoren ben ik, Ron Backus, in januari 2015 als zelfstandig ondernemer begonnen onder de naam EMR-Salaris. Onder deze naam bied ik de werkgever datgene dat nodig is voor een onbezorgde salarisadministratie. Naast de maandelijkse salarisstrook, loonaangifte en overige van belang zijnde overzichten, bied ik tevens hulp bij alle andere zaken die met personeel te maken hebben. Zaken zoals de pensioenadministratie, p&o, maar ook arbeidsrechtelijke aangelegenheden. U kunt deze zaken zelf doen waarbij ik u met advies terzijde sta, maar u kunt er ook voor kiezen om alles volledig uit te besteden.

Op basis van uw wensen wordt een op maat gemaakt aanbod gedaan tegen een zeer redelijke prijs. In een vrijblijvend gesprek kan ik u precies uitleggen wat ik met mijn bedrijf EMR-Salaris voor u kan betekenen.

Pannenweg 210, Nederweert ▪ 0495-769083 ▪ 06-202 78 754 ▪ www.emrsalaris.nl ▪ info@emrsalaris.nl

Nog 4 units beschikbaar!

Nog vier kantoorunits te huur! In een zeer hoogwaardig afgewerkt complex voorzien van alle gemakken. Begane grond 27, 43, 46 en op de 1ste verdieping 14 m2 (exclusief aandeel in de algemene ruimten). Gezamenlijke entree, dames- en herentoilet, kantine begane grond, pantry op de verdieping. Gratis gebruik van vergaderruimte, voldoende gratis parkeerruimte en glasvezel, Wi-Fi en VoIP is tegen betaling af te nemen.

Voor meer informatie kun je contact op nemen met Lia Stockmans 06-51818376

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie