Skip to content

Denk mee over toekomst De Pinnenhof

Redactie
26 mei 2018 | 10:00

Advertentie

Samen nadenken over de toekomst van De Pinnenhof in Nederweert. Dat wil het bestuur van De Pinnenhof met gebruikers en andere belangstellenden. Op dinsdag 29 mei wordt hiervoor een bijeenkomst georganiseerd. Kom en denk mee!

Trefpunt van Nederweert
De Pinnenhof vervult een belangrijke rol in de gemeenschap van Nederweert. Er vinden diverse activiteiten plaats. Maar De Pinnenhof staat voor uitdagingen om deze rol ook in de toekomst te blijven invullen. Uitdagingen om De Pinnenhof interessanter te maken voor meerdere doelgroepen en andere activiteiten aan te bieden om zo De Pinnenhof duurzaam te blijven exploiteren. 

Samen aan de slag
Om De Pinnenhof te behouden op de centrale locatie in het centrum van Nederweert moet er iets gebeuren op het gebied van programmering, organisatie, communicatie, accommodatie en financiën. Het bestuur zoekt daarbij hulp van de gebruikers en andere belangstellenden. Hiermee is een start gemaakt tijdens een bijeenkomst in april. Op dinsdag 29 mei wordt een vervolgbijeenkomst georganiseerd. Tijdens de bijeenkomst wordt gewerkt aan het uitwerken van concrete ideeën om De Pinnenhof klaar te maken voor de toekomst. 

Kom en denk mee
Wil je meedenken? Kom naar de bijeenkomst. Gebruikers en andere belangstellenden zijn van harte welkom om 19.30u bij De Pinnenhof. Aanmelden kan via info@negen.nl. 

Advertentie

2 Reacties

  1. Gemeente investeer dmv van flink wat subsidie in de Pinnenhof, knap de de oude toko eens op naar heden daagse eisen. Hier komen meer mensen van Nederweert als in die toren erachter. En die kost X keer meer dan ons gemeenschapshuis. Het is nu een stichting,de gemeente zag de bui al jaren geleden hangen. Die dachten daar zijn we mooi van af.

    • De Pinnenhof is en blijf op dit moment een commerciële instelling.
      Als de gemeente dit gaar subsidiëren dan overtreden ze de wet omdat die niet is toegestaan.
      Wat vinden de andere (Horeca) ondernemers hier van? Deze zullen ook meteen aankloppen voor extra geld als het zo makkelijk zou gaan.
      Hopelijk komen ze tot een goede oplossing zodat de Pinnehof behouden blijft maar niet ten koste van alles.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30
2024_09_22 Breaking Games battle - Johan Horst-5
Dansers gingen de strijd met elkaar aan
22 september 2024 | 11:31

Advertentie