Skip to content

Men on the Moon op RaadPop Nederweert

Redactie
22 mei 2018 | 19:00

Advertentie

Men on the Moon staat dit jaar op het podium van RaadPop 2018 in Nederweert. Onder de naam Men on the Moon brengen zes ervaren muzikanten een ode aan REM, één van de grootste en beste alternatieve rockbands die ooit heeft bestaan!

Met hun bekendste songs en grootste hits wordt een optreden van Men on the Moon een ware ‘Trip to Memory Lane’. Denk aan nummers als: Losing my religion, Man on the moon, The one I love, Drive, Shiny happy people, What’s the frequency, Kenneth?, The sidewinder sleeps tonight, Everybody hurts, Radio song, Stand, Try not to breathe, The great beyond, Nightswimming en meer….veel meer.

Men on the Moon is geschikt voor festivals, clubstages, theaters en kroegen. Frontman Hans Reinders (zanger-producer-studioeigenaar) is een aantal jaren het gezicht van Europa’s meest succesvolle U2 Coverband U2NL geweest en nam het initiatief voor MEN ON THE MOON. Hij ging op zoek naar een combinatie van ervaring en professionaliteit.

De bandleden zijn stuk voor stuk zeer ervaren en is een mix van professionele en semi-professionele, gepassioneerde muzikanten, die op deze manier een van de meest toonaangevende bands van de jaren ’80 en ’90 eren.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie