Skip to content

Lezing over energie-neutrale woning

Redactie
13 mei 2018 | 18:00

Advertentie

Donderdag 17 mei organiseert de Nederweerter Energie Coöperatie NEWECOOP een lezing over energie-neutrale woningen. Door de recente aankondiging van de regering om de gaswinning in Nederland versneld af te bouwen is het actueel om duurzame alternatieven te ontwikkelen en toe te passen. Wat is zinvol en technisch haalbaar ? Maar vooral ook: Wat gaat het een gemiddeld huishouden kosten? Of juist besparen! 

Dit thema past heel goed in de doelstellingen van NEWECOOP, namelijk: De inwoners van de gemeente Nederweert helpen om tijdig mee te kunnen doen aan de nodige energiebesparing en de opwekking van duurzame energie. Tot voordeel voor iedereen. De lezing vindt plaats na afloop van de Algemene Ledenvergadering welke begint om 20.00 uur in grote zaal van de Pinnenhof in Nederweert. De presentatie wordt verzorgd door de heer René Engelen van de Innozaam Coöperatie uit Tilburg. 

Uiteraard zijn alle leden van NEWECOOP uitgenodigd. Zij zullen zich uitspreken over de exacte wijze waarop de financiering voor het windmolenpark nabij Ospeldijk wordt geregeld. Het bestuur heeft daartoe voorstellen gedaan. Naast de leden is iedereen die belangstelling heeft voor deze materie natuurlijk ook van harte welkom.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie