Skip to content

VCF All Stars Volleybal Clinic

Glendi
5 mei 2018 | 15:00

Advertentie

VC Fortutas heeft al menig speelster afgeleverd die vanuit Nederweert de stap heeft gezet naar volleyballen op een hoger niveau. Enkele leden van VC Fortutas kregen het idee om al die speelsters eens terug te vragen naar de basis en hier een leuk evenement voor te organiseren. En dat gaat op 14 mei aanstaande gebeuren in Sporthal De Bengele.

Onder leiding van Fred Hermans, oud trainer van het Heren 1 team en afgelopen jaren trainer/coach van Dames 1 van VC Weert in de Eredivisie zullen verschillende oud-speelsters van VC Fortutas die geacteerd hebben van promotieklasse tot aan de eredivisie, weer aantreden in Nederweert tijdens een Volleybal clinic demotraining. Hierna zal er dan nog een wedstrijd worden gespeeld tegen het Fortutas Dames 1 team, die op deze manier hun promotie naar de 1e klasse extra glans kunnen geven.

Iedereen is uiteraard van harte uitgenodigd om deze unieke gebeurtenis bij te wonen. Hoe meer publiek hier bij is, des te leuker is het voor de deelnemende speelsters. De aanvang op 14 mei zal zijn om 19.30 uur waar na een korte presentatie van alle deelnemende oud speelsters het volleybalgeweld zal losbarsten. Zorg dat je erbij bent.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie