Skip to content

AED bij Egga food BV aan de Nieuwstraat

Redactie
2 mei 2018 | 13:00

Advertentie

De afgelopen weken zijn er weer aan aantal ‘Automatische Externe Defibrillator‘, ofwel AED in de volksmond, op gehangen aan panden in Nederweert. Hiermee is de dekking van het aantal AED’s weer verbeterd.

Egga food BV (pluimveebedrijf Wiel van Gemert BV)
Er hangt een AED aan de gevel van Egga food BV (pluimveebedrijf Wiel van Gemert BV) aan de Nieuwstraat in Ospel. Ze hebben de AED al langer maar hadden deze binnen hangen. Nu is ook deze buiten opgehangen en aangemeld bij het landelijke oproepsysteem van HartslagNu. Op deze manier kan de AED nu ook worden ingezet bij een reanimatieoproep in de buurt. Friso Martens werd bedankt voor dit geweldig iniatitief door Paulien van Mierlo en Antoine Hekers van de stichting ‘Hartslag voor Nederweert’. De stichting zal zorgen voor onderhoud en service wanneer de AED ingezet wordt bij een reanimatie.

Met in totaal ruim 280 vrijwilligers is er in de dorpskernen een goede dekking bij een reanimatie-oproep. Voor de buitengebieden en de nieuwe woonwijken is Stichting Hartslag voor Nederweert nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Dus meld je aan!

Door het aanmelden van hun AED bij het landelijk oproepsysteem van hartslagnu.nl kan deze worden ingezet bij een reanimatieoproep in de buurt. Voor informatie ga naar www.hartslagvoornederweert.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie