Skip to content

Peelboerderij officieel geopend

Redactie
18 april 2018 | 22:03

Advertentie

Het heeft twee jaar geduurd, maar het was het wachten meer dan waard. De nieuwe Peelboerderij is klaar en hij is prachtig. Modern. Zonder dat de authentieke bouwstijl verloren is gegaan. Uitnodigend. Zodat zowel de zakelijke klant als de weekendgast er zich thuis zal voelen. Gedeputeerde Hubert Mackus en andere genodigden waren dinsdagmiddag speciaal voor de gelegenheid naar Ospel gekomen om alle genodigden toe te spreken.

De Peelboerderij
De Peelboerderij in Ospel is grondig verbouwd en heeft een prachtig glazen dak. Coen van der Zanden van restaurant de Dorpsherberg neemt de catering voor zijn rekening. Marijke Vaes, manager van het buitencentrum De Pelen, vertelt vol enthousiasme over het initiatief waar ze al jaren aan werken. “Met deze extra dependance krijgen we er een prachtige ruimte voor vergaderingen, lezingen, trouwerijen of zelfs uitvaarten bij. Het is een prachtige plek om luxe te vergaderen met duurzame en biologische streekgebonden producten die passen binnen het concept Buitengewoon Lekker van Staatsbosbeheer.”

De Peelboerderij ligt midden in de natuur van Nationaal Park De Groote Peel. Een vergaderruimte op loopafstand van Buitencentrum De Pelen. De unieke ligging maakt het een heerlijke plek om te vergaderen. Bijzonder is het glazen dak dat zowel overdag als ’s avonds een unieke sfeer creëert. De Peelboerderij is gedurende het hele jaar doordeweeks beschikbaar voor vergaderingen of bijeenkomsten en exclusief te huren, m.u.v. de schoolvakanties. Dan kun je er net als in het weekend terecht voor een hapje of drankje voor of na je wandeling.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie