Skip to content

Koningsspelen in Nederweert

Redactie
17 april 2018 | 19:00

Advertentie

De 6e editie van de Koningsspelen wordt dit jaar gehouden op vrijdag 20 april. De groepen 3 t/m 8 van alle basisscholen in de gemeente Nederweert verzamelen zich dit jaar op Sportpark West in Nederweert. Kom je kijken?

Zingend en dansend
Op de velden van RKSV Merefeldia en in het Sportcentrum De Bengele vinden de Koningsspelen plaats. Om 09.00 uur zal wethouder Geraats op het parkeerterrein voor het sportcentrum de Koningsspelen officieel openen. De warming up voor de sportdag start traditiegetrouw zingend en dansend met het Koningsspelenlied van 2018: Fitlala van Kinderen voor Kinderen. U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen.

Actief bewegen belangrijk
De Koningsspelen zijn een gezamenlijk, actief en sportief Oranjefeest voor alle basisschoolleerlingen in Nederland en het Caribisch deel van het Koninkrijk en hebben het doel te laten zien dat samen goed ontbijten en actief bewegen belangrijk, maar vooral ook heel leuk is. De Koningsspelen dragen bij aan een verbonden, sportieve en gezonde samenleving. De spelen worden ook dit jaar georganiseerd door de Krajicek Foundation en de Johan Cruyff Foundation.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bak met kittens gedumpt Eilers Nederweert
”De kittens hebben hun moeder nodig!”
19 september 2024 | 11:10
19_09_2024 Speuren naar geuren en kleuren in de groote peel
Ruik de herfst!
19 september 2024 | 11:00
Oude-boerenbond-Staat-Nederweert-2
De initiatiefnemers gaan met de input aan de slag
19 september 2024 | 10:39
Pascal-en-Carla-van-den-Schoor-2
Boeren van Nederweert
19 september 2024 | 10:00

Advertentie