Skip to content

Vriendinnen uit Ospel vinden tienduizenden euro’s

Redactie
12 april 2018 | 15:10

Advertentie

Een vriendinnengroep uit Ospel heeft tijdens een weekendje Valkenburg een fiks geldbedrag gevonden. In het gehuurde appartement aan de Berkelstraat vonden ze meer dan 26.000 euro aan cashgeld.

Make-up
Jeslynn Geuns verbleef in het weekend van 10 maart met zeven vriendinnen in het Geulstadje. “In de hoek van een slaapkamer vonden we een make-up tasje“, zegt ze tegen 1Limburg. “We dachten: ‘ah, chill we hebben make-up gevonden‘.” Maar toen het tasje werd opengeritst, sloeg de vriendinnengroep steil achterover. In het tasje zat een geldbedrag van meer dan 26.000 euro gepropt.

Mooi weekend
Met zo’n bedrag kun je er natuurlijk een mooi weekend van maken. “We hebben er ook even over nagedacht om het op te maken“, bekent Geuns. “Toen we eenmaal doorhadden dat het om zo’n hoog bedrag ging, vertrouwden we het niet meer.” De vriendinnen belden de politie. “Zij hebben vervolgens met de eigenaar van het appartement gebeld. Zover wij weten, was het niet van hem. Wij hebben er daarna niks meer over gehoord“, zegt ze.

Of er nog een beloning voor de eerlijke vinders inzit, valt te bezien. “We hebben begrepen dat we geen vindersloon krijgen“, zegt Geuns. Mocht de Ospelse ooit nog eens een dergelijke vondst doen, weet ze niet zeker of ze alles netjes teruggeeft. “Een klein beetje spijt heb ik er wel van“, zegt ze.
Bron: 1Limburg

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie