Skip to content

Snelheidsmeting Lindenstraat Nederweert

Redactie
3 april 2018 | 11:50

Advertentie

VVN afdeling Nederweert heeft begin dit jaar een melding ontvangen van een verkeersonveilige situatie in de Lindenstraat in Nederweert. Volgens de melder wordt er in de straat erg hard gereden.

Snelheidsmetingen
Om te kijken of er inderdaad sprake is van snelheidsovertredingen heeft VVN afdeling Nederweert van 26 februari tot 1 maart op verschillende momenten snelheidsmetingen gedaan in de Lindenstraat. Hieruit blijkt dat er vooral in de minder drukken tijden, na de ochtendspits en voor de avondspits, door een aantal bestuurders stevig wordt doorgereden. Snelheden liggen dan vaak rond of boven de 60 km/uur. Hoogst gemeten snelheden waren: 2x keer 81 km/uur en 1x keer 86 km/uur.

De bevindingen zijn doorgegeven aan de Politie en de gemeente Nederweert. Voor alle duidelijkheid VVN afdeling Nederweert heeft alleen maar metingen verricht er zijn geen kentekens of iets dergelijks genoteerd.

Zelf verkeersonveilige situatie doorgeven
Via het participatiepunt https://participatiepunt.vvn.nl/ ontvangt Veilig Verkeer Nederland regelmatig melding van verkeersonveilige situaties. Hier kun je ook zelf een verkeersonveilige situatie doorgeven.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie