Skip to content

Hart voor je wijk: jeugd verbindt Hi-j in d’Indj! (Foto’s)

Redactie
30 maart 2018 | 13:00

Advertentie

Op donderdag 29 maart was op basisschool De Tweesprong de eindmanifestatie van het project Hart voor je Wijk Nederweert-Eind. Het thema van dit jaar: Er zit muziek in Eind. Een gezellige middag/avond vol verrassende muzikale en culturele activiteiten. Het is de derde keer dat Hart voor je Wijk wordt uitgevoerd. De eerste editie was in Nederweert-West en de tweede in Budschop.

Veel te zien
Een actieve rol was gisteravond weggelegd voor de kinderen en de verenigingen in de wijk. Leerlingen van basisschool De Tweesprong zijn de afgelopen weken intensief bezig geweest met het maken van een flyer, muziekinstrumenten en het schrijven van een nieuw dorpslied. Na een interview-, en filmtraining op school, werden de verenigingen geïnterviewd en gefilmd.

Cultuurcoördinator Eric Kessels componeerde een moderne dancesong, met daarbij een arrangement voor harmonie en koor. De kinderen schreven een tekst en een nieuw dorpslied met de titel Hi-j in d’Indj. Dit werd tussen 18.45 en 19.00 uur uitgevoerd door een dj, harmonie Pro Musica, koor Young Forever en leerlingen.

Samenwerkende partners
Hart voor je Wijk Nederweert-Eind is een initiatief dat door inzet van de school, organisaties en inwoners uit Nederweert-Eind vorm heeft gekregen. Het project wordt net zoals vorig jaar ondersteund door het Rick (Regionaal Instituut Cultuur- en Kunsteducatie). Een werkgroep, bestaande uit docenten van basisschool de Tweesprong en medewerkers van het Rick, heeft hard gewerkt om dit evenement mogelijk te maken.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie