Skip to content

Angela verkoopt kaarsen van Yankee Candle

Redactie
30 maart 2018 | 13:46

Advertentie

Na een dagje hard werken is het relaxed thuis komen met kaarsen van Yankee Candle. Angela begon een aantal weken geleden met de auto parfum van Yankee Candle en dat liep voortvarend. Binnen enkele dagen verkocht ze tientallen geuren. Vaak kwam de vraag: hebben jullie ook de kaarsen? “Ik dacht als we de klant hier blij mee kunnen maken waarom niet?” en dus werden de kaarsen van Yankee Candle een feit, aldus Angela.

Sinds twee weken verkopen ze bij Bubbles Carwash naast de autogeurtjes ook de kaarsen Yankee Candle. Deze kaarsen kunnen wel 150 uur meegaan. Dat zie je nergens. Het merk heeft verschillende geuren die je goed ruikt maar niet overheersend zijn.

Introductie dagen
Om er heerlijke paasdagen van te maken hebben ze de komende twee dagen een introductie actie: alle large kaarsen van € 29,75 voor slechts € 25,- (geldig op 30+31 maart 2018). Voor de mensen die niet kunnen kiezen hebben ze ook ‘Gift sets‘ met 6 verschillende kaarsjes voor slechts € 15,-. Een leuke cadeau tip!

Yankee Candle
Yankee Candle is een van de grootste geurkaarsenmerken ter wereld. Ze hebben de grootste collectie geuren met maar liefst 150 geuren om uit te kiezen, in allerlei maten en soorten. Er zijn niet alleen kaarsen, maar ook lont knippers, lantaarns, leuke deksels of andere geurproducten zoals autoparfum en tarts voor in oliebranders. Yankee Candle is echt een begrip voor de kaarsenliefhebber en voor je het weet raak je eraan verslaafd. Iedere dag een heerlijke geur in je huis….

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie