Skip to content

EMTÉ-supermarkt in Nederweert verder als Coop

Redactie
28 maart 2018 | 11:29

Advertentie

De EMTÉ-supermarkt in Nederweert aan de Burgemeester Hobusstraat in Nederweert gaat verder als Coop. Dat hebben Jumbo en Coop dinsdag bekendgemaakt, de concerns die eerder deze maand de voorgenomen aankoop van de Emté-filialen van de Sligro aankondigden.

Supermarktbedrijven Jumbo en COOP hebben gisteren bekendgemaakt hoe zij de 130 over te nemen EMTÉ supermarkten onderling verdelen. Alle betrokkenen, inclusief de supermarktmanagers en ondernemers van de EMTÉ winkels, zijn deze week hiervan op de hoogte gebracht.

Op 5 maart kondigde het consortium van Jumbo en COOP aan dat overeenstemming was bereikt met eigenaar Sligro Food Group over de voorgenomen aankoop van EMTÉ. De transactie is inmiddels aangemeld bij de Autoriteit Consument en Markt (ACM). Naar verwachting zal de transitie en ombouwoperatie in de loop van 2019 zijn voltooid.

Van de 130 te verdelen supermarkten gaan er 79 onder de Jumbo-formule vallen en 51 onder Coop-vlag. De verdeling is nog onder voorbehoud van goedkeuring door de Autoriteit Consument & Markt (ACM) en de ondernemingsraad (OR).

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie