Skip to content

Samenwerking Heerschap Groep en Prio Verve

Redactie
27 maart 2018 | 17:43

Advertentie

Vandaag ondertekenden Stan Heerschap van Jumbo Heerschap & Bakkerij Heerschap en de heer Jos Bisscheroux, projectleider van Prio Verve en Jeroen de Wit, uitvoerder van Prio Verve een samenwerkingsovereenkomst. Heerschap groep gaat gestructureerd zorgen dat het niet alleen in maar ook rondom de winkels netjes en schoon is.

Stan Heerschap: “Wij vinden dat het voor onze buren en onze klanten altijd voor elkaar moet zijn rondom onze winkels. Om dit goed te kunnen doen heb je vaklieden nodig met het juiste gereedschap. Daarnaast kunnen we medewerkers niet telkens van hun werk halen om hen vervolgens enkele uren lang het parkeerterrein te laten vegen. We zijn op zoek gegaan naar een partner en hebben deze gevonden in Prio Verve“.

Jos Bisscheroux: “Prio Verve is een goede bekende in Midden- en Noord Limburg met een uitloop naar een deel van Brabant. Hier liggen onze wortels. Al decennialang zijn we in deze regio actief in de schoonmaak, beheer, groenvoorziening en vakopleidingen. Bij meer dan 1000 locaties verzorgen wij een schone en prettige omgeving om in te wonen, werken, leren en leven. Samenwerken met ons betekent echt maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door social return, het meewerken aan de arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, wordt nu samen met de Heerschap Groep  concreet invulling  gegeven aan de P van people in het duurzaamheidsprincipe people – profit – planet.

Stan Heerschap: “Juist vanuit deze gedachte zijn we  trots op deze samenwerkingsovereenkomst en dat we hier en daar een perkje van de gemeente wat extra aandacht geven, dat nemen we op de koop toe.

Op de foto in Prio Verve werkkleding de heer Frank Bongers, operationeel verantwoordelijke voor de uitvoering van de samenwerkingsovereenkomst.

Advertentie

1 Reactie

  1. Prima maar zorg dan wel dat er voor die mensen wc’s zijn .in mijn omgeving werkt Prio verve in de groen voorziening . Maar ze staan wel te wildplassen in de struiken omdat er geen voorziening voor hen is .


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie