Skip to content

Gemengde Zangvereniging Con Amore presenteert  “Douce France”

Redactie
20 maart 2018 | 8:00

Advertentie

Gemengde Zangvereniging Con Amore uit Someren Eind presenteert op zondag 15 april 19:00u in de Lambertuskerk in Someren hun nieuwste en meest romantische project: “Douce France

Dit concert zal volledig toegewijd zijn aan het Franse Chanson en andere Franstalige hoogtepunten uit de West-Europese muziekgeschiedenis. Met deze tour de France en tevens tour de force van het koor dat 2 jaar geleden nog een veelgeprezen Zuid-Amerikaans concert gaf in Someren is wederom een originele weg ingeslagen. Zelden is er door een koor een dergelijk Frans programma samengesteld met zoveel unieke arrangementen van bekende en ook enkele minder bekende Franse chansons.

Je hoort onder andere chansons van Edith Piaff, Jacques Brel, Jean Ferrat, Michel Fugain, Yves Montand, Yves Duteil, Frida Boccara, George Moustaki en nog vele anderen. Het programma is aangevuld met enkele hoogtepunten uit de 19e eeuw, zoals uit de opera’s Carmen, Lakmé en Faust.

Kinderkoor de Dauwdruppeltjes
Con Amore is er trots op dat ook Kinderkoor de Dauwdruppeltjes acte de presence zullen geven, evenals sopraan Franka van Dommelen, alt-mezzo Daniëlla Buijck en bariton Johan van Oorschot. Het geheel zal ondersteund worden door een combo met daarin piano, gitaar, contrabas, drums en accordeon en wederom onder leiding staan van dirigent Richard Meulendijk

Verkoop kaarten: conamorese@gmail.com

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Brandende kliko Hillenraad Weert-1
Door snel ingrijpen is erger voorkomen
22 september 2024 | 16:47
2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30

Advertentie