Skip to content

Sweet Life Ice Cream hangertje winnen?

Redactie
17 maart 2018 | 20:32

Advertentie

Samenwerken met ondernemers, hoe leuk kan het zijn! Inge Coolen en Marjo Janssen hebben de handen ineen geslagen voor een super leuke actie waarbij je kans maakt op een ‘Sweet Life Ice Cream hangertje‘.

Wil jij graag een Sweet Life Ice Cream hangertje winnen dan moet je bij Meora Trendstore of IJssalon Florence in Nederweert zijn. Iedereen die een aankoop doet krijgt een ‘flyer‘. Als je deze invult en inlevert maak je 10x kans op zo’n prachtig hangertje. Hou ook de Facebookpagina’s van Meora Trendstore of IJssalon Florence in de gaten want daar worden er ook nog 2 verloot.

Samenwerkende ondernemers
Vorige week kreeg Marjo Janssen van Inge Coolen een berichtje. “Ik ben op de beurs en kijk eens wat ik tegen kom, dat is echt wat voor jouw. Een Sweet Life Ice Cream hangertje”. Marjo was direct enthousiast. “Overal waar maar iets van een ijsje opstaat wil ik hebben” aldus Marjo. Ze gingen meteen aan de slag en maakte er een leuke actie van.

De actie duurt t/m 31 augustus.

 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie